mona819 14.11.06, 15:15 zaczelalm je CHYBA czuc od wczoraj. dzisiaj juz troche czesciej ale juz przestalo. jak to jest? czy jak sie juz zacznie czuc ruchy dziecka to powinno sie je juz czuc codziennie po kilka razy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eyes69 Nie 14.11.06, 15:16 Na poczatku moga wystepowac sporadycznie. Przerwy kikludniowe nie sa niczym nienormalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka.k1 Re: opadly emocje :) moje przemyslenia 14.11.06, 15:28 U mnie było tak. Chciałam dziewczynkę, a mężowi było wszystko jedno. Na USG w 14 tc usłyszeliśmy, że chyba będzie chłopak. Tak się przyzwyczaiłam do tej myśli, że wręcz nie chciałam, żeby na połówce wyszło inaczej. I mąż też się cieszył. A teraz to myślę, że lepiej, że chłopak. Druga może być dziewczynka. Nie chciałabym tylko konfiguracji z dwoma pannami. A poza tym wolę kolor niebieski od różowego )) Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka.k1 Re: coś się pomieszało 14.11.06, 15:31 Bo mnie serwer wylogował i pomieszał mi różne fora) Tu chciałam napisać, ze jest tak jak napisała eyes. Odpowiedz Link Zgłoś
c_izula Re: ruchy dziecka??? 14.11.06, 15:38 Na początku ruchy odczuwa się raczej sporadycznie. Ja porównałabym je do wirków w brzuchu, takie jakby obroty wentylatorka niektórzy mówią, że to tak jakby skrzydełka motyla- coś w tym jest, delikatne wewnętrzne łaskotki, podejrzewam, że kazda z nas czuje to trochę inaczej, na swój sposób. Pozdrawiam Iza Odpowiedz Link Zgłoś