Dodaj do ulubionych

USG-Krakow

IP: *.* 22.01.02, 13:13
Czy możecie polecić naprawdę dobrego specjalistę USG w Krakowie? Takiego/Taką co nie robi tego na odczep się, analizuje wszystko tak jak powinno być i nie spieszy się po trzech minutach do kolejnej mamy (a raczej do jej portfela). Po dwóch USG u różnych lekarzy nie mam niestety dobrych doświadczeń. DziękujęNina
Obserwuj wątek
    • Gość: paulinaw Re: USG-Krakow IP: *.* 22.01.02, 15:25
      mnie USG w ciazy robil dr Kubaty w Gabinetach Lekarskich przy ul. Stolarskiej 11, z tego co wiem przyjmuje tez w Narutowiczu :) polecila mi go pani ginekolog prowadzaca moja ciaze, fakt wszystko dokladnie tlumaczy, pokazuje, nie spieszy sie... i jesli chcesz znac plec dziecka to podobno jest nieomylny :) wizyta kosztuje 50 zl.
    • Gość: thessi Re: USG-Krakow IP: *.* 24.01.02, 17:50
      SCANMED ja tam chodziłam przez całą ciążę mają naleprzy sprzet w Krakwoie. Wizyta kosztyje 50 zl. Przyjmuje tam p. Doktor dwojga nazwisk, Teraz ich nie pamietam ale jak chcesz to sprwdze i ci dam znac. Pisz na priva.Pozdrawiam,Thessi mama Mateusza
    • Gość: akasia Re: USG-Krakow IP: *.* 24.01.02, 23:25
      Polecam doktora Wolaka. Przyjmuje w spółdzielni na Szwedzkiej.
    • Gość: AniaKS Re: USG-Krakow IP: *.* 25.01.02, 18:57
      Ja polecam dr Bacza. Przyjmuje na Karmelickiej w Malopolskim Centrum OSteoporozy. Jest bardzo dokladny i rzeczowy. USG mozna nagrac na video bez zadnych dodatkowych oplat. A to super pamiatka!!!!!! Koszt o ile dobrze pamietam ok 60 zl. pozdrawiam Ania
    • Gość: agis Re: USG-Krakow IP: *.* 29.01.02, 01:08
      dziwne ale dr kubatego z narutowicza nie wspominam mile.i WSZYSTKIE kolezanki w sali na patologii byly tego samego zdania.moze i jest nieomylny i sie nie spieszy, ale chyba tylko gdy robi to odplatnie.przez cale badanie sie nie odzywal a gdy zapytalam o przyblizona wage malucha (moja lekarka zawsze mi podawala) powiedzial niezbyt milym tonem,ze jak mi go wyciagna z brzucha i zwaza to bede wiedziec.polecam dr urszule sedzimir tez z narutowicza.ma wlasny gabinet z usg na ul.sarego,przecznica od dietla.jest bardzo sympatyczna,poswieca baardzo duzo czasu (siedzialam zazwyczaj ponad godzine) i za kazdym razem robi dokladne usg z pomiarami.tylko cena wysoka:80 zl...
      • Gość: ulcik Re: USG-Krakow IP: *.* 29.01.02, 07:29
        Hej Na Starowiślnej przyjmuje dr. Kostyk - wizyta 80pln ale gościa serdecznie polecam!:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka