Dodaj do ulubionych

Witam mamy wrześniowe

IP: *.* 04.03.02, 10:11
Cześć dziewczyny, Jestem z Warszawy, mam 25 lat i termin 24 wrezśnia. Chętnie porozmawiam z przyszłymi mamusiami, które mają podony termin. Agnieszka
Obserwuj wątek
    • Gość: dorka Re: Witam mamy wrześniowe IP: *.* 04.03.02, 11:04
      Witam,Ja również jestem z Warszawy,mam 28 lat i termin na 28 września.Dorota
      • Gość: Maleńka Re: Witam mamy wrześniowe IP: *.* 04.03.02, 13:04
        Ciesze się, że masz taki sam termin jak ja. Jestem z Warszawy, mieszkam na grochowie (rondo wiatraczna). Teraz skończyłam 1 tydzień ciąży a mój brzuszek już zaczyna byc widoczny. Mój lekarz mówi mi, że to normalne, i tak naprawdę zależy od budowy ciała kobiety. Co do moich dolegliwości, to czasem mam jeszcze nudności, ale już ustępują. Byłam na zwolnieniu przez dwa tygodnie, i dziś wrócilam do pracy, ale może będę znowu w domku leżała. Coż zobaczymy jak to będzie. W każdym razie serduszko bije (widziałam na USG). Pozdrawiam Aga
      • Gość: Robi Re: Witam mamy wrześniowe IP: *.* 12.03.02, 10:43
        Czesc Doroto,Tak się składa, że ja również mam 28 lat i termin na 28 września i teoretycznie też jestem z Warszawy - bo mieszkam tu już od 10 lat. Daj znać czy i gdzie zamierzasz rodzić. Wstępnie - zresztą dzięki Justynie i brzuniowi, zdecydowałam się na Solec.Jak się czujesz? Ja już od ponad dwóch tygodni nie mam mdłości - to były zresztą jedyne moje doledliwości związane z tym stanem. No może jeszcze poranne bóle piersi (buuuu!!) oraz ból w dole brzucha. Trochę odrzuca mnie na widok niektórych potraw, ale nie jest źle.Pozdrawiam,Gosia
    • Gość: cat Re: Witam mamy wrześniowe IP: *.* 04.03.02, 11:22
      Cześć Agnieszka,ja mam termin na 26 września. Będzie to moje drugie dziecko. Martusia ma teraz 19 m-cy.PozdrawiamCAT
      • Gość: dorka Re: Witam mamy wrześniowe IP: *.* 04.03.02, 12:40
        Witaj Cat,Czy jesteś z Warszawy? Wybrałaś już szpital w którym będziesz rodzić? Jak się czujesz? Napisz coś więcej o sobie.Bardzo chętnie porozmawiam o dzieciach tych już narodzonych jak i tych w brzuszkach.Pozdrawiam Dorota
        • Gość: cat Re: Witam mamy wrześniowe IP: *.* 04.03.02, 14:59
          Hej Dorotko,nie jestem z Warszawy, mieszkam w małej miejscowości, gdzie jest tylko jeden szpital, z którego zresztą byłam zadowolona i chociaż w przewodniku po szpitalach nie miał wysokich not to mimo wszystko czytając posty mam z Warszawy upewniłam się, że mój poród oraz opieka po porodzie była bardzo konfortowa.Jeżeli chodzi o mnie to jestem mamą emerytką, obecnie mam 34 lata. PozdrawiamCatP.S.Więcej napiszę jutro. PA
        • Gość: bobas Re: Witam mamy wrześniowe IP: *.* 04.03.02, 15:17
          Cześć dziewczyny,jestem pierwszy raz w ciąży, mam 29 lat i termin porodu na 29 września. Co prawda, sama go obliczyłam, bo na ostatniej wizycie lekarz nic mi nie powiedział a ja zapomniałam z wrażenia o to zapytać.Myślę, że wszystko się wyjaśni następnym razem, bo będę miała pierwsze USG. To już za 3 tygodnie :bounce:Jeszcze nie ważę więcej ale brzusio już mam i z troską zaczynam się rozglądać za nowymi rzeczami. Podobno po 3 miesiącu pójdzie już szybko. Niestety w W-wie nie tak łatwo coś znaleźć. Słyszałam o sklepie na Grochowskiej , ale jeszcze tam nie byłam.Serdecznie pozdrawiam Was i Wasze maluszki.
    • Gość: kayak Re: Witam mamy wrześniowe IP: *.* 05.03.02, 12:02
      Czesc Agnieszko,Co prawda jestem mama pazdziernikowa, ale tez mam 25 lat mieszkam w Warszawie na Kabatach. Termin mam na 2 pazdziernika wiec moze sie zdarzyc ze urodzimy w bardzo zblizonym terminie. PozdrMarta
      • Gość: cat Re: Witam mamy wrześniowe IP: *.* 11.03.02, 13:03
        Dziewczyny,jak tam samopoczucie. Mam nadzieję, że poranne mdłości już minęły i czujecie się coraz lepiej :bounce:. Czy u Was też zawitała wiosna :bic:PozdrawiamCat
        • Gość: Asiek Re: Witam mamy wrześniowe IP: *.* 13.03.02, 16:48
          Cześć,witam Was po raz pierwszy.Mam termin na 14 września i kilkudniowy pobyt w szpitalu za sobą.Mam nadzieję, że dalej będzie znacznie lepiej. To moja pierwsza ciąża - mam 26 lat. Teraz siedzę na zwolnieniu i rozkoszuję się urokami wiosny :-)) Co zaowocowało już guzkiem na szyi - węzeł chłonny tego nie wytrzymał ;-)pozdrawiam Was serdecznie i postaram się wpadać tu częściejASPS. Jak się robi te wszystkie fajne obrazeczki - umiem tylko bużki bardziej i mniej uśmiechnięte!!;-(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka