Dodaj do ulubionych

test ciążowy ???

IP: *.* 19.03.02, 10:06
szukam nazwy testu ciążowego - który wykazuję ciążę podobno już 6 dni po ZAPŁODNIENIU - nie po terminie (!) czy ktoś zna nazwę tego testu? często tu wymieniałyście że jest coś takiego - ba - tylko jak się nazwya - o co pytać w aptece no i ile kosztuje???
Obserwuj wątek
    • Gość: mwegner Re: test ciążowy ??? IP: *.* 19.03.02, 10:27
      Nie pamiętam jego nazwy, chyba Quick...????Jest taki z bobasem na opakowaniu. Myślę, że gdy spytasz w aptece o taki test który wykrywa ciążę po 6 dniach od zapłodnienia to będą tam wiedzieć czy mają taki.PozdrawiamMagda
    • Gość: mynia Re: test ciążowy ??? IP: *.* 19.03.02, 10:30
      Nie wiem o jakim teście tu mówiono,ale podobno "najszybszy" i najwygodniejszy jest: Clear Blue One Step (ok. 25 zł) i chyba Quick View One Step.Życzę owocnych wynikówsmile
    • Gość: gemma Re: test ciążowy ??? IP: *.* 19.03.02, 11:59
      A ja polecam Quick Vue, taki z bobasem na opakowaniu (chyba o tym Magda pisała), już nieraz go robiłam i zawsze wynik był prawdziwy... ;) Kosztuje chyba koło 12 zł, teraz może zresztą więcej, ale nie wiem, czy można gor robić już kilka dni po zapłodnieniu..Pozdrawiam :)gemma
    • Gość: Olunia Re: test ciążowy ??? IP: *.* 19.03.02, 13:41
      Najlepszy test jaki znam nazywa się Clear Blue i kosztuje 23zł. Jest podobno najczulszy z dostępnych na rynku!Pozdrawiam!Ola
    • Gość: Kasia_M Re: test ciążowy ??? IP: *.* 19.03.02, 14:33
      dziękuję - kupiłam Quick View - zrobiłam i... zobaczymy co powie na to lekarzpozdrawiamsmile
      • Gość: Betka Re: test ciążowy ??? IP: *.* 19.03.02, 17:16
        Czyżby dwie kreseczki? :benetton:
    • Gość: Olunia Re: test ciążowy ??? IP: *.* 19.03.02, 19:38
      Kasiu, nie napisalas jaki wynik? Czyżby Bobo :bounce: Pozdrawiam!Ola i 37- tygodniowy :bounce:
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka