mka.z111 07.12.06, 10:59 czy zna ktoś dobry preparat na rozstępy??? Bo własnie zaczely mi sie pojawiac, jestem przerażona..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eyes69 Re: coś na rozstępy 07.12.06, 11:01 Jesli masz takie predyspozycje, to juz nic nie pomoze. Ale kremy stosuj - jest mozliwosc, ze beda mniej widoczne. Odpowiedz Link Zgłoś
dosia76 Re: coś na rozstępy 07.12.06, 11:03 "FISAN" - krem w takim biało - różowym opakowaniu... Rewelacyjny pod każdym względem (cenowo także bo w porównaniu z tymi droższymi kosztuje ok. 25,00 zł)... Pozatym smarując nim miejsca podatne na rozstępy przez niemalże cały dzień czujesz wilgotną skórę, a nie tak jak przy innych - tylko po wsmarowaniu, a tak własnie powinno być... Pozdrawiam... tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20712;30/st/20070327/k/d3f1/preg.png Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: coś na rozstępy 07.12.06, 11:08 Na rozstępy polecam ten wątek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=53409263 Odpowiedz Link Zgłoś
pytia74 Re: coś na rozstępy 07.12.06, 11:20 Ja polecam Mustele. Wiem, ze kosztuje wiecej ale moim zdaniem warto. Ja stosowalam i nie mialam ani jednego. Mustela ma tez w ofercie preparat Action Intensive do smarowania rozstepow, ktore juz sie pojawily. Odpowiedz Link Zgłoś
mka.z111 Re: coś na rozstępy 07.12.06, 11:26 dzieki wielkie lece do apteki w takim razie Odpowiedz Link Zgłoś
m-jak-magi Re: coś na rozstępy 07.12.06, 11:30 mustela. polecam sama uzywam i jestem zachwycona. juz jako mloda dziewczyna mialam problem z rozstepami, teraz uzywam mustele, brzuch rosnie jak dziki a nie pojawil sie ani jeden rozstep. Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: coś na rozstępy 07.12.06, 12:16 mi skolei najbardziej pasowal z tych wszystkich kremow - Chicco, nie taki drogi jak Mustella i Vichy - 51pln za duza tube 200ml, ktora starczala mi na m-c smarujac sie dwa razy dziennie, podczas kiedy Vichy (125ml - 85pln) starczal na tydzien!!! Mustella, zdaje sie rowniez 200ml - ok. 100pln. tez starczala na m-c, jednak mi nie pasowal zapach... Odpowiedz Link Zgłoś
bozek30 Re: coś na rozstępy 07.12.06, 12:31 hej, wg. mojej poloznej, rozstepy to sprawa hormonow, i kremy nie maja na nie duzego wplywu. Jenakze powinno uzywac sie kremu/olejku nawilzajacego, zeby skora nie byla sucha i nie swedziala. Ja osobiscie uzywam olejku migdalowego i uwazam ze jest super! PS. na jakis miesiac przed porodem wskazane jest rowniez uzywanie olejku migdalowego "tam nizej" zmniejsza to ryzyko ew. pekniec. (Przy czym przy partych w ostatniej fazie polozna polozna rowniez uzyc olejku, podobno dziecko przepycha sie szybciej). /B Odpowiedz Link Zgłoś
evcik06 Re: coś na rozstępy 07.12.06, 21:55 witam ja polecam fissan dla mnie rewelacja jestem w ciazy po raz drugi i po raz drugi stosuje ten krem .Jest to produkt niemiecki tubka ma 100ml koszt ok23zl .Jedna tubka wystarcza mi na niecale 2 tyg .Cala kuracja powinna trwac od 4 miesc do 3 miesc po porodzie i smarowac 2 razy dziennie .Ja tak stosowalam i stosuje ponownie .Krem trzyma sie bardzo mocno i dlugo na skorze jest naprawde godny polecenia a efekty ?? coz jesli sie zdecydujesz sama zobaczysz pod warunkiem ze bedziesz go uzywala wedlug zaloczonej ulotki .pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jenx Re: coś na rozstępy 07.12.06, 12:55 Ja tez uzywam Mustelli. Mam duze predyspozycje do tworzenia sie rozstepow i mam ich wiele w zasadzie wszedzie...z okresu jak bylam grubsza. W ciazy na razie nic nowego sie nie pojawilo a spodziewlam sie ogromnego wysypu. Mi zapach kremu sie podoba ale to wszystko kwestia gustu przeciez Odpowiedz Link Zgłoś
majowa-panna Re: coś na rozstępy 07.12.06, 22:38 mustela, vichy? a dlaczego nie oliwka? 10 razy tańsza a efekt równie dobry. a gdzie wy taki drogi fissan kupujecie? ja w drogerii płaciłam 18 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
magda_wojciechowska Re: coś na rozstępy 07.12.06, 22:47 > mustela, vichy? a dlaczego nie oliwka? Moze po to, zeby poprawic sobie samopoczucie obietnicami producenta. Zreszta jesli ma to pozytywnie wplynac na ciezarna i stac ja, to czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
evcik06 Re: coś na rozstępy 07.12.06, 23:11 a gdzie wy taki drogi fissan kupujecie?? a w aptece a ty gdzie taki tani?? chetnie kupie za 18 zl ,gdzie jest taka drogeria?? 18zl to ja placilam ale 4 lata temu pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
pytia74 Re: coś na rozstępy 07.12.06, 23:49 A dlaczego mam nie uzywac tego, co uwazam za najlepsze dla siebie. Ja tez probowalam oliwki i nie bylam zadowolona wiec sie przerzucilam na Mustele. Przy zakupie kierowalam sie nie obietnicami producenta a opiniami innych dziewczyn, ktore juz przetestowaly i wybor padl wlasnie na ten krem. A swoja droga to ciekawi mnie dlaczego to wlasnie Mustela ma takie dobre oceny pod wzgledem skutecznosci zapobiegania rozstepom a nie oliwka. Odpowiedz Link Zgłoś
tonia2005 Re: coś na rozstępy 07.12.06, 23:10 Ja smarowałam się Ziajką w czasie ciąży i po urodzeniu. Dodatkowo wylewałam na siebie litry oliwki i robiłam masaże gąbką sizalową. Brzuszek rewelacja, ani jednego rozstępu choć miałam w obwodzie ponad 107 cm ( teraz 16 tydz. po porodzie mam 70 cm), kilka rozstepów pojawiło mi się tylko na pośladkach ale widzę, że są w co raz w lepszym stanie. Odpowiedz Link Zgłoś