Dodaj do ulubionych

jak sie ogolić?

07.01.07, 17:57
mam termin na 19.01 i nie bardzo wiem czy się ogolić cała???
Obserwuj wątek
    • evooteck Re: jak sie ogolić? 07.01.07, 18:24
      Ja tam się golę cała, mam termin na 23 i nie bardzo mi się uśmiecha w bólu i
      nerwach poddawać się całkowitej depilacji przez panią położną. Jeśli nawet
      trochę włoski odrosną i trzeba będzie dogalać zajmie to mniej czasu osobie która
      mi ewentualnie pomoże. Pozdrawiam Was Styczniowe Mamy
      Ewa

<a
      href="tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;16;96/st/20070123/dt/7/k/a009/preg.png"
      target="_blank">tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;16;96/st/20070123/dt/7/k/a009/preg.png</a>
    • eyes69 Pewnie, ze sie golic 07.01.07, 18:42
      Ja sie golilam przed ciaza, to i w ciazy o tym nie zapomnialam.
      Teraz gole sie cala, bo mi tak wygodniej, gdyz juz pewnych partii ciala nie
      widze.
    • dzika41 Re: jak sie ogolić? 07.01.07, 18:59
      Depiluję się dość regularnie, z powodów wspomnianych przez koleżanki. Tylko nie
      maszynką a depilatorem w kremie.
    • lidka_li Re: jak sie ogolić? 07.01.07, 20:19
      Ja też nie wiem jak się ogolić- tak na zero czy tylko krocze? Nie chciałabym się
      stać pośmiewiskiem na sali porodowej.
    • kiniak22 Re: jak sie ogolić? 07.01.07, 20:40
      nie musisz sie cala golic chyba ze tak ci bedzie wygodnie, jesli bedzie to porod
      silami natury to powinnas ogolic okolice krocza (wejscia do pochwy i troche w
      strone odbytu jesli masz tam wlosy) gdyz miejsce to musi byc dobrze widoczne
      gdyby konieczne bylo naciecie a w przypadku pekniecia aby nic nie utrudnialo
      widocznosci przy zszywaniu, jesli bedzie to cesarka to musisz ogolic wlosy te na
      wzgorku lonowym i podbrzuszu aby nic sie nie zaplatalo podczas ciecia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka