morda296 17.01.07, 11:08 Jestem w 34 tyg ciąży i dzisiaj w nocy odczuwałam okropny ból w okolicy pępka. Szczegolnie bolało, gdy sie dotknełam. Co jest? Przecież nigdzie sie nie udezylam. Dodam, ze to druga moja ciąża i nie czułam wtedy nic takiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
45q6 Re: 34 tydz 17.01.07, 15:08 czesc nie jestem w ciazy ale z tego co pamietam z pierwszej mojej ciazy a bolalo mnie tak jak ciebie no moze troche mniej ale za to czesciej to doktor powiedzala mi ze to dziecko ciagnie za pepowine ale lepiej sie upewnij i zapytaj swsojego lekarza pa ągnieszka mama ady i ali Odpowiedz Link Zgłoś
margheritas Re: 34 tydz 17.01.07, 15:13 Hej! Ja tez jestem w 34tyg Mialam tez taki bol przez dwa dni (w swieta Bożego Narodzenia) i przeszlo.To normalne ale jak sie tym bardzo martwisz odwiedz swojego lekarza i zapytaj sama Odpowiedz Link Zgłoś
morda296 Re: 34 tydz 17.01.07, 15:33 Dzięki dziewczyny. Na szczęście mnie też już przeszło, ale co ma wspólnego pępowina z moim pępkiem??? Przecież nie jest w zaden sposób powiązana. Najwyzej dno macicy może go dotykac Odpowiedz Link Zgłoś