male_gonzo 16.05.03, 20:59 Witajcie, jestem w 24 tygodniu ciąży i mam silne bóle w pachwinach i krzyżu, nawet jeśli nie chodzę i nie pracuję. Dlaczego to tak boli i co z tym można zrobić? Proszę o poradę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kingu1 Re: Okropny ból 16.05.03, 21:01 zapewne coś tam w środku się rozciąga ale co z tym robić-nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
antoszki Re: Okropny ból 17.05.03, 11:14 Hej! Wygląda na to, że Twój dzidziuś jest nisko ułożony i naciska na kości miednicy. Moja żona też przez to przechodzi (już za parę tygodni koniec), ale ten typ tak ma, i trzeba to przecierpieć. Można trochę rozchodzić, bo najgorzej jest po leżeniu, ale nic poza tym. Nie jest to jednak nic alarmującego (tym mniej im jesteś wyższa). Odpowiedz Link Zgłoś
natalia43 Re: Okropny ból 17.05.03, 11:24 czesć! jestem w 28 tygodniu ciąży i dokładnie od 25 tygodnia też miewałam takie bóle.Bardzo panikowałam ale okazało się że dzidzius jest troszeczkę za nisko położony i lekarz radził mi dużo leżeć i nie przemęczac aby nie powodować dalszego obsuwania się. Nie martw się jeszcze troszkę i będziemy miały już wszystko za sobą. pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
male_gonzo Re: Okropny ból 17.05.03, 14:14 Bardzo dziękuję za odpowiedzi, dobrze jest wiedzieć, że nie jest się osamotnionioną w bólach. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ery20 Re: Okropny ból 19.05.03, 00:49 No to musze przyznac ze jestem szczesciara... U mnie te bole pojawily sie dopiero dwa tyg. temu a jestem w 35 tygodniu... Ja z poczatku bylam troszke spanikowana, poniewz obawialam sie ze moze to byc powiekszenie sie wezlow chlonnych w pachwinach dolnych,ale mnie pocieszylyscie Pozdrawiam mamy i ich brzuszki Odpowiedz Link Zgłoś