elwi71 12.09.07, 09:35 Czy pokazanie się siary może sugerować o terminie porodu. Jestem w 38 tc i nie wiem jak szybko mam się szykować. Dzięki za wasze spostrzeżenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatunia1977 Re: Siara a termin porodu 12.09.07, 09:51 Wątpię. U mnie pojawiła się w połowie ciąży, a donosiłam do ostatniego dnia. No, ale w 38tc wszystko już jest możliwe, więc i bez siary musisz być gotowa Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Siara a termin porodu 12.09.07, 12:17 dobre, dobre, mój organizm zaczął produkować siarę już w 1. miesiącu ciąży . Wyciekanie zdarzyło mi się gdzieś w 6. , a jestem pewna, że urodzę w terminie Odpowiedz Link Zgłoś
elly2 Re: Siara a termin porodu 12.09.07, 13:59 Pokazanie się siary nie mówi nic o terminie porodu. Jak sama widzisz czytając inne posty może się ona pojawić w różnym czasie trwania ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
76ania Re: Siara a termin porodu 12.09.07, 16:44 Ja jestem w 25tc i od 2-3 tygodni obserwuję drobniutkie przezroczyste kropelki na brodawkach, które jak wysychają to przypominają kryształki cukru. Pani doktor mówi, ze to siara i nic nie nalezy z nią robić, np. wyciskać, tylko obserwować jej ilość. Czyli jak widzisz kolejne potwierdzenie, ze siara nic nie ma wspólnego ze zbliżającym się terminem porodu. Odpowiedz Link Zgłoś