Dodaj do ulubionych

Na wesoły weekend :)

04.03.11, 15:41
www.youtube.com/watch?v=RP4abiHdQpc&feature=player_embedded#at=55

Obserwuj wątek
    • black-sandra Re: Na wesoły weekend :) 04.03.11, 17:18
      No fajne , fajne - dzieci sie potrafia tak smiesznie smiac i kazdemu się potem to udzielasmilesmilesmile
      • solidaruch777 Re: Na wesoły weekend :) 04.03.11, 18:18
        Bywa że dzieci płaczą i to też Tobie się udziela ? mi np nie. Ja od krojenia cebuli płaczę albo na kacu gdy jestem i nie mam na zaprawkę to też płaczę. Ryczę nawet jak bóbr sad
        • black-sandra Re: Na wesoły weekend :) 04.03.11, 18:35
          Smiech takiego slodziaszka jak najbardziej działa na mnie zarazliwie smile a placz dziecka tez na mnie działa - wszystko zalezy z jakiego powodu ono płaczesmile
          • solidaruch777 Re: Na wesoły weekend :) 04.03.11, 18:41
            Ja Ciebie do płaczu na pewno nie doprowadzę, najwyżej do rozpaczy ew do próby samobójczej smile smile
            • black-sandra Re: Na wesoły weekend :) 04.03.11, 18:57
              Moja empatia tyczy się malutkich dzieciaczków smile co do dużych " dzieci " zdarza mi sie bardzo rzadkosmile jesli chodzi o rozpacz czy ewentualne moje próby samobójcze to niestety ale nie nacieszysz swoich oczków , gdyż te skłonności są mi obcesmile
              • solidaruch777 Re: Na wesoły weekend :) 04.03.11, 19:06
                Black ja nigdy nikomu źle nie życzę. Bądź zdrowa Sandra.
                • black-sandra Re: Na wesoły weekend :) 04.03.11, 19:12
                  A czy ja wspomniałam ze komus zle zyczysz??
                  • solidaruch777 Re: Na wesoły weekend :) 04.03.11, 19:26
                    Absolutnie nie Black - jesteś bardzo bardzo oki ktoś smile pozdrawiam i spadam. Na razie oczywiście. Tylko się nie pogniewaj na mnie dobrze ? bo ja taki trochę....odbiegam od normy podobno smile
                    • black-sandra Re: Na wesoły weekend :) 04.03.11, 19:32
                      Ja czasami tez odbiegajaca od normy jestem - czasami cos palne a potem sie zastanawiam wiec jak cos to sorkismile
    • debi_bebi Re: Na wesoły weekend :) 05.03.11, 08:02
      Małe dzieciaczki są niesamowite big_grin
      Często się zastanawiałam, na jakiej zasadzie zupełnie , zdawałoby się, zwyczajne czynności, wywołują u nich takie salwy śmiechu. A może to chodzi o dźwięki, które coś tam pobudzają ? Albo o coś jeszcze innego?
      W każdym razie jest to absolutnie fascynujące big_grin
      • solidaruch777 Re: Na wesoły weekend :) 05.03.11, 10:11
        Jestem dziadkiem cholera jasna - młodym ale dziadkiem. Cholernie kocham swoje wnuczki. Na full. Miłego dnia.
        • debi_bebi Re: Na wesoły weekend :) 05.03.11, 10:18
          Ja jeszcze nie, ale czuje, że coraz bardziej dojrzewam smile
      • kookardka Re: Na wesoły weekend :) 05.03.11, 10:49
        a potem tatuś się zastanawia " gdzie się podziało moje rozliczenie PITu" wink
        • debi_bebi Re: Na wesoły weekend :) 05.03.11, 19:24
          To już dla niego nie jest fascynujące, go go formalnie wkurza smile
    • black-sandra Re: Na wesoły weekend :) 05.03.11, 10:26
      Ja chyba nigdy nie dojrzeję do roli babci smile
      • debi_bebi Re: Na wesoły weekend :) 05.03.11, 10:37
        Może tak, a może nie? Też tak o sobie myślałam - i to nawet jeszcze z rok temu smile
        • solidaruch777 Re: Na wesoły weekend :) 05.03.11, 10:49
          Nie wiem jak Wy ale - won od moich rąk kurwa !!!! jestem pechowcem przepraszam Was bardzo smile też bardzo dzieci kocham /mam dwie kochane wnusie/ ale pierdo..ę jednocześnie przymus. Potrafią dzieciaki zajść za skórę i w ogóle. Grażynka na ten przykład /ma sześć lat/ żąda bym Ją podrzucał i to wysoko. Kuźwa podrzucam ją bo leszczem nie jestem a Ona jeszcze - dziadku wyżej proszę wink jak ja bardzo Ją kocham. Narka.
        • black-sandra Re: Na wesoły weekend :) 05.03.11, 10:53
          Pewnie masz racje smile ale ja na ten moment nie widze sie w tej roli jak na raziesmile z drugiej strony zaś to wiem , że w każdej chwili może mnie coś takiego spotkać i na samą myśl już truchleję smile
          • debi_bebi Re: Na wesoły weekend :) 05.03.11, 11:02
            Przyznam się, że ja jeszcze też....truchleję smile
            • black-sandra Re: Na wesoły weekend :) 05.03.11, 11:17
              Wiec odsuwamy te truchlejąc świadomość bycia babcią smile w sumie co sie nam może teraz przydazyć jak my ciągle przecież mamy po 18 lat? smilesmilesmile
              • debi_bebi Re: Na wesoły weekend :) 05.03.11, 19:28
                Nam może nic; gorzej, że moje dziecko ma już ponad osiemnaście smile
    • kookardka Re: Na wesoły weekend :) 05.03.11, 10:48
      www.youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk&NR=1&feature=fvwp
      • black-sandra Re: Na wesoły weekend :) 05.03.11, 11:20
        Hej kokardii smile a co Ty tak z tymi dziecmi? smile
        W sumie to przy tym dzieciaczku uśmiałam się prawie do łez a moje dziewczynki jak to usłyszały to zaraz sie do mnie zleciały smile
        A swoja drogą to się dziwię , że dzidzia nie dostała czkawki po takiej dawce smiechusmile
        • solidaruch777 Re: Na wesoły weekend :) 05.03.11, 13:17
          A jak już Babciami zostaniecie to i laseczkami myślę że też fajnymi będziecie. Zakładajcie krótkie majteczki piersi sobie podnoście itd. Ja i tak Was kocham - piękne. Czaruś z Rogowa.
          • solidaruch777 Re: Na wesoły weekend :) 05.03.11, 15:26
            Miłego dnia Dziewczyny oki / cześć.
        • kookardka Re: Na wesoły weekend :) 05.03.11, 19:36
          no co, gnaizdo zaczynam wić, pięcioraczki mi taki jeden obiecał to szkolę technikę poskramiania małych obcych śmiechem wink
          • black-sandra Re: Na wesoły weekend :) 06.03.11, 11:37
            No tak tez sobie pomyślałam o tym gnieżdzie smile koakardii czy Ty aby na pewno bys chciała te pięcioraczki mieć ? smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka