bobasek0 22.02.08, 17:09 dziewczyny okropnie boli mnie ząb błagam pomózcie powiedzcie jaki bespieczny srodek przeciwbólowy moge zazyc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niuska231 Re: HELP! 22.02.08, 17:20 napewno APAP stosowalam w ciazy a potem jak najszybciej dentysta Odpowiedz Link Zgłoś
jowita-28 Re: HELP! 22.02.08, 17:29 apap na pewno można brać w ciąży - i chyba, ale tu nie jestem pewna i trzebab byłoby to sprawdzić - panadol, no a najlepiej skontaktować się z lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
id.kulka Re: HELP! 22.02.08, 17:41 Każdy lek na bazie paracetamolu. Ale przede wszytskim: jak najszybciej do dentysty. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
vivianna_82 Re: HELP! 22.02.08, 17:48 apap to jest to samo co panadol ale gdzies czytałam, że paracetamolu nie powinno sie... ale nie wiem, nie miałam na razie potrzeby więc się nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
bobasek0 Re: HELP! 22.02.08, 17:47 kurcze mam w domu tylko codipar i iburom max czy mozna zazyc? Odpowiedz Link Zgłoś
puma-mama Re: HELP! 22.02.08, 17:52 lec po APAP!! to na pewno mozesz wziac, ja do tej pory 19tc, przechodzilam 2-krotnie wychodzenie 8, jakos tak wczesniej im sie nie chcialo a w ciazy nagle sie zmowily i to prawie wszystkie 4,i nie bralam nic kompletnie bo sie balam o malenstwo. wspolczuje bo bol zeba to masakra w ciazy, idz najlepiej do dentysty, on bedzie wiedzial co ewentualnie mozna podac, albo czym posmarowac jesli nie bedzie mogl nic zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
niuska231 Re: HELP! 22.02.08, 18:50 ibupromu na pewno nie mozesz brac i chyba codiparu tez nie wiec radze wizyte w aptece lub od razu u dentysty)jesli masz oczywiscie taka mozleiwosc Odpowiedz Link Zgłoś
yoo-yoo Re: HELP! 22.02.08, 20:52 dziewczyno leć do dentysty niech z tym zrobi porządek. Oni mają specjalne znieczulenia dla kobiet w ciąży, więc nie musisz się o nic bać. Jednorazowe zażycie leku przeciwbólowego nie rozwiąże problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
gaja78 Re: HELP! 22.02.08, 21:05 Paracetamol Tantum Verde (do płukania jamy ustnej i gardła) Odpowiedz Link Zgłoś
fruzia27 Re: HELP! 23.02.08, 01:26 Apap, panadol czy paracetamol, wszystkie leki mają składnik paracetamol. Tylko producenci i ceny rózne. Jedyne czym się mogą jeszcze różnić to mocą danych tabletek. Codipar to również paracetamol. Odpowiedz Link Zgłoś