momm.y 22.08.08, 10:06 może niektórym wyda się to trochę dziwne, albo głupie, ale nie mam kogo spytać... Jestem w 12 tc i nie mam jeszcze dużego brzucha, zastanawiam się więc czy mogę i jak długo mogę spać na brzuchu? Czy może już nie powinnam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-dziunia Re: pytanie 22.08.08, 10:11 Tak długo, dopóki Ci to nie przeszkadza Choć myślę, że niebawem brzuszek wyskoczy i koniec z tą wygodną pozycją Odpowiedz Link Zgłoś
eli81 Re: pytanie 22.08.08, 10:15 gdzieniegdzie piszą żeby od 20tc nie spać na brzuchu, ale jak któraś ma mały brzuszek i nie czuje dyskomfortu, to nic nie stoi na przeszkodzie żeby spać na brzuszku Odpowiedz Link Zgłoś
vivianna_82 Re: pytanie 22.08.08, 12:27 ja dosyć dlugo spałam na brzuchu - nie pamiętam dokładnie do którego tygodnia, ale na pewno sama poczujesz że juz Ci źle na brzuchu i zmienisz pozycje Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka8801 ... 22.08.08, 13:05 ja nie miałam brzuszka do 7 miesiąca i kiedy miałam ochotę to na chwilkę kładłam się na brzuszku,ale kiedy brzuszek się pojawił to po prostu przestało być wygodne i taki moment jest chyba odpowiedni by przestać kłaść się na brzuszku Odpowiedz Link Zgłoś