joan78 17.10.03, 17:57 Czy ktoś miał z nią kiedyś do czynienia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gochagocha Re: dr Anita Olejek, Bytom 17.10.03, 18:33 Wiem, ze jest szefem Kliniki Poloznictwa i Ginekologii w Bytomiu (na Batorego). Nie mialam z Nia osobistego kontaktu ale gdy lezalam w lipcu w szpitalu na sali ze mna lezala dziewczyna bedaca jej pacjentka (chodzila do niej prywatnie do gabinetu w Katowicach). Powtorze Ci co sie od niej dowiedzialam: - do dr Olejek sa ogromne kolejki, czekasz w tych kolejkach bo nie ma zapisow na godzine, przyjmuje do poznej nocy, - dzieki tej dr ta dziewczyna zaszla w ciaze, bo miala z tym problemy - dr Olejek drogo bierze, ponad 100 zl za wizyte i nigdy nie wiadomo ile wezmie i od czego to zalezy, ta dziewczyna nieraz zostawiala u niej i 200 zl choc poprzednio za to samo doktor brala 100 zl - dwa tygodnie przed terminem porodu skierowala dziewczyne do kliniki, gdzie pracuje na patologie ciazy bo dziecko mialo za mala wage i ... wyjechala na urlop Dziewczyna byla wiec do konca ciazy juz bez opieki swojej lekarki prowadzacej ciaze i urodzila tez bez niej bo doktor Olejek byla w tym czasie na urlopie. To tyle co wiem, nie wiem na ile Ci sie to przyda. Gosia PS. Jakos osobiscie wole ginekologow facetow od ginekologow bab. Moze dlatego, ze pierwszy kontakt w zyciu mialam z ginekolozka, ktora wysmiala moj problem i potraktowala niemal "brutalnie" przy badaniu? Odpowiedz Link Zgłoś