megani29 08.11.03, 13:53 czy to normalne,że nie mam żadnych mdłości( 7 tydzień? Czy jeszcze się pojawią? Dodam,że przed ciąża byłam bardzej wrażliwsza na zapachy niż teraz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasik8 Re: brak mdłości 08.11.03, 17:05 witaj Nie ma reguly....ja w pierwszej ciazy nie wiedzialam o czym kolezanki mowia..mowiac o mdlosciach, sennosci itp..ja wrecz przeciwnie mialam nawet wiecej energii niz przed ciaza..chcialao mi sie chodzic, biegac...i na wszystko mialam ochote...nic sie nie zmienilo przez cala ciaze..urodzilam sliczna, zdrowa dziewczynke Teraz druga ciaza i wszystkie objawy...z tesknota wspominam tamta ciaze..lepiej czuc sie dobrze... Nie martw sie jesli wszystko jest ok. Na kazdego poprostu innaczej dzialaja hormoby i jego dawki uwalniane, jak sobie z tym Twoj organizm radzi. Powodzenia Kasik Odpowiedz Link Zgłoś
gagarin3 Re: brak mdłości 08.11.03, 17:12 Powinnaś się cieszyć, że nie masz mdłości. Występowanie tych dolegliwości nie jest żadną regułą. Ja - podobnie jak moja mama i babcia - nigdy ich nie miałam, dzięki czemu nikt w pracy się nie domyślił, że jestem w ciąży, co było mi bardzo na rękę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mana10 Re: brak mdłości 08.11.03, 17:29 Chyba nie ma się czym martwić- to moje czwatre dzicko i z zadnym nie miewałam- teraz czasem mdliło, ale można było z tym życ Pozdrawiam i uśmiechnij sie - nie masz powodów do obaw Odpowiedz Link Zgłoś
isma Re: brak mdłości 12.11.03, 09:35 No i tak trzymac! Mnie ani raz nie zdarzyly sie mdlosci, a raz jeden cos w rodzaju omdlenia, ale to juz pod koniec ciazy. Odpowiedz Link Zgłoś
karolaola Re: brak mdłości 12.11.03, 16:51 Wszystko z Toba jest dobrze.Ja jestem teraz w 6 miesiacu i przez pierwsze 3 nic nie czulam,zadnych rewolucji zoladkowych.Potem w 4 m.mialam jeden kiepski tydzien i na razie dalej czuje sie dobrze.Mam nadzieje ze do konca ciazy wszystko bedzie OK,czego i Tobie zycze.Karola Odpowiedz Link Zgłoś