darolisek 14.04.09, 15:06 Witam Czy Wasze maleństwa też się ruszają tak mocno i gwałtownie, że aż Wam brzuch podskakuje? Dodam że jestem szczupła i mam nieduży brzuszek z przodu (taką piłkę ).Czy to z braku miejsca?? W 31tc malutka ważyła już 2000g Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nelinka19 Re: Ruchy maleństwa w 35tc 14.04.09, 15:09 moje cudo wlasnie tak juz skacze gwaltownie i sie rozciaga od jakis 2 tyg Odpowiedz Link Zgłoś
darolisek Re: Ruchy maleństwa w 35tc 14.04.09, 15:18 To mnie pocieszyłaś bo już bałam się że coś nie tak Moja od początku była ruchliwa ale teraz od tygodnia to juz przechodzi sama siebie Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka2a Re: Ruchy maleństwa w 35tc 14.04.09, 16:39 ja jestem w 38 tc i szczerze powiedziawszy to mam juz strasznie dosyc tych podskokow i wyglupow malej heh jestem chuda i mam strasznie maly brzuszek jak na ten okres ciazy wiec nie wiem co lepsze? ja czasami mam lzy w oczach jak kopnie ale to poprostu trzeba wytrzymac pozdrawiam i pocieszajcie sie ze juz niedlugo :p Odpowiedz Link Zgłoś
bridal Re: Ruchy maleństwa w 35tc 14.04.09, 22:50 moja też kopie tak, że aż budzę się w nocy. cały brzuch mi się rusza, aż mi jest niedobrze od tych wariacji w brzuchu. Odpowiedz Link Zgłoś
mirabelka10 Re: Ruchy maleństwa w 35tc 14.04.09, 22:58 u mnie już 38tc.,w dzień to nieżle sobie hasa w brzuchu,ten mój mały lokator,lepiej wywija i się wygyna niż moja starsza pociecha-w nocy za to grzeczniusi i ładnie sypia...mam nadzieję,że mu tak zostanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ann21ann Re: Ruchy maleństwa w 35tc 15.04.09, 09:57 Ojj również ... ! Obecnie jestem w 36tc ... Ostatnio w Kościele siedze sobie na mszy a tu jak nie kopnie nóżką z całej siły, to ja aż na ławce podskoczyłam ... a jakaś kobieta koło mnie sie dziwnie popatrzyła Odpowiedz Link Zgłoś