blanka001 02.07.09, 17:51 Witam.Dziewczyny mam pytanie...po jakim czasie od porodu dostalyscie okres?? Ja dostalam rowne 3m-c po cc to dobrze?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blenusia Re: Okres.. 02.07.09, 18:06 chyba dobrze ja dostałam prawie pełne 4 miesiące po porodzie chociaż karmiłam piersią... A potem to już regularnie co miesiąc Odpowiedz Link Zgłoś
embeel Re: Okres.. 02.07.09, 18:07 a dlaczego miałoby być źle? pewnie, że dobrze. okres pojawia się najwcześniej 6 tyg. po połogu. Niektórym problem znika na długo, jeśli karmią piersią, inne karmiące i tak go mają. Mnie wrócił po 6 tyg, potem zatrzymała go Cerazette, po odstawieniu dziecka od piersi znowu się pojawił. Przestałam karmić jak młoda miała niecałe 6 mcy. Odpowiedz Link Zgłoś
wakacyjna_iguana Re: Okres.. 02.07.09, 21:22 Ja dostałam 8 tyg po porodzie sn, piersią karmiłam sporadycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
artdesign84 a co to znaczy : "czy to dobrze" 03.07.09, 02:45 ani dobrze, ani źle...po prostu dostałaś okres i już ja dostałam równo 4 tygodnie po PSN Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiaw32 Re: a co to znaczy : "czy to dobrze" 03.07.09, 07:51 a ja ponad rok ) ale cały czas karmiłam na żądanie Odpowiedz Link Zgłoś
blanka001 Re: a co to znaczy : "czy to dobrze" 03.07.09, 08:28 Jakos zawsze uwazalam(mylilam sie) ze gdy karmi sie piersia to okres jest duzo,duzo pozniej a tu masz...tak szczerze to sie od niego odzwyczailam...bo przez 9m-c byl luz. Odpowiedz Link Zgłoś