anusia1912 26.10.09, 20:58 Na mojego psiećkolaka Koszula wyprasowana, spodnie w kant(żart) Taki sobie luźny wątek założyłam...ale kurde denerwuję się troche bo pewnie się pobeczę jak zobacze Młodego jak śpiewa Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edycja_kopiuj_wklej Re: Jutro pasowanie! 26.10.09, 21:14 U nas dopiero w srode. Sukienke to dopiero jutro wyprasuje, . Ale obydwoje rodzice juz wolny dzien w pracy wzieli na najwazniejszy dzien przedszkolaka, kamera cyfrowa pozyczona, do aparatu baterie naladowane Odpowiedz Link Zgłoś
anusia1912 Re: Jutro pasowanie! 26.10.09, 21:47 Nie wiem jak Ty, ale ja mam takie myśli że szok! Normalnie już becze a jutro to sie zabeczę ....I pomyśleć...dopiero co usłyszałam Jego pierwszy krzyk a tu masz pasowanie na psiećkolaka! Zdam relacjons Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaz1981 Re: Jutro pasowanie! 26.10.09, 22:56 u na pasowanie było 14 października i tez byłam mega wzruszona jak zobaczyłam swoją maleńką córeczkę pięknie śpiewającą ) faktycznie wzruszający to moment, bo pierwszy taki w życiu naszych pociech trzymam kciuki, żeby wszystko się udało i obeszło się bez płaczu czy jakichś innych nerw Odpowiedz Link Zgłoś
lenaj Re: Jutro pasowanie! 27.10.09, 13:17 Witam!! U nas pasowanie dopiero w listopadzie pod koniec jeszcze dokładnego terminu nie ma. Już na myśl o występie małej łezka kręci się w oku na 100% będę płakać o matko!! Ale mam do was pytanie jak ubieracie swoje pociechy na pasowanie?? Pozdrawiam Lena! Odpowiedz Link Zgłoś
mgoralska2 Re: Jutro pasowanie! 27.10.09, 13:31 u nas pasowanie w czwartek Każde dziecko ma przyneiść białe rajstopki, a górę wszyscy będą mieć jednakową (jaką- nie wiem), pewnie słodko będą wyglądać w tych białych rajstopkach Odpowiedz Link Zgłoś
anusia1912 Re: Jutro pasowanie! 27.10.09, 14:18 No więc my już po Pasowanie zaczęło sie o 10 Były występy starszaków bardzo miłe Jedna z dziewczynek była Panią Jesienią i troche pod tym tytułem było całe przedstawienie....Uroczysta przysięga, śpiewy tańce itepe...Wszystko urocze i przemiłe. Łzy były i rodziców i niektórych dzieciaczków(chyba sie stresowały w sumie cała sala ludzi) Mój Młody "wszystkim" przedstawił"to jest moja Mama a tam Tata" Było czarowanie ogromnego ołówka na którego widok Młodemu oczka zrobiły sie jak spodki Po wszystkim...prezenty i poczęstunek Ogólnie bardzo ale to bardzo miło Aha! U nas było na galowo elegancja francja Odpowiedz Link Zgłoś
tusia-mama-jasia Re: Jutro pasowanie! 27.10.09, 21:28 Ach, a my jutro - biała koszula wisi i w ogóle... Tylko u nas to ta wersja bez rodziców... Coraz bardziej żałuję Odpowiedz Link Zgłoś
sabka22 Re: Jutro pasowanie! 27.10.09, 21:52 My tez juz po pasowaniu,było super choć młody sie bardzo stresował...zaczeło sie o 10,wszystkie dzieci spiewały piosenki których sie nauczyli do tej pory,potem rozdanie upominków(u nas kuferek ze słodyczami,odznaka przedszkolaka i dyplom oczywiscie)i uroczyste pasowanie!Nastepnie poczestunek(kawka,soczki,ciastka itp.) i wielka atrakcja na koniec czyli WIELKI dmuchany zamek w środku w przedszkolu....ale było radochy!Filmik nagrany,zdjecia porobione czyli pierwszy w życiu ważny wystep mamy za sobą Odpowiedz Link Zgłoś