Dodaj do ulubionych

pytanie dot. rekrutacji

02.03.11, 15:40
witam

chciałabym zapisac swojego 3-latka do warszawskiego przedszkola na bielanach (tu mieszkamy)

w przedszkolu, Pani dyrektor powiedziała nam, iż muszę wypełnić formularz w internecie a potem złożyć go jeszcze raz w przedszkolu

moje pytanie brzmi: gdzie ten formularz się znajduje?bo na stronie przeszkola nic takiego nie ma

oraz

do ilu przedszkoli mogę składać wnioski??pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • famp-komp Re: pytanie dot. rekrutacji 02.03.11, 15:52
      Witaj,

Podobno "system" (patrz mój post poniżej) ruszy 9 marca, może istnieje jakiś wzór formularza? W przedszkolu niepublicznym (też na Bielanach) wzięłam wydrukowaną kartę do wypełnienia, bo na stronie przedszkola nie było żadnych informacji.
      • dagmarrka Re: pytanie dot. rekrutacji 02.03.11, 16:11
        dziękuję za odpsmile

a moze ktoś wie jak to jest z przyjęciem dy jeden z rodziców nie pracuje (urodziłam drugie dziecko) i nie mam zadnego zatrudnienia tylko mąż??
        • dziub_dziubasek Re: pytanie dot. rekrutacji 02.03.11, 17:37
          jak tylko jedno z rodziców pracuje to niestety ląduje się na końcu listy chętnych (1 punkt). Co nie znaczy, ze nie można się dostać. Dziecko znajomego z 1 punktem dostało się bez problemu do przedszkola w Śródmieściu. W innych dzielnicach może być z tym problem...
    • famp-komp Re: pytanie dot. rekrutacji 02.03.11, 19:33
      Dzięki uprzejmości jednej z Mam otrzymałam link do "systemu" - tu zapewne będą formularze do rekrutacji elektronicznej.
      warszawa345lat.pl/
      9 marca zaczyna się nabór, czy wybrałaś już przedszkola? Poczytałam opinie w necie o bielańskich placówkach i przoduje (z publicznych) "Akademia pod czereśnią" na Chomiczówce. Jakbyś miała jakieś opinie i chciałą się podzielić nimi o pisz smile Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka