odra78 08.03.11, 20:38 Bardzo proszę o opinie na temat przedszkola na Dźwirzyńskiej na Kuźnikach oraz na Rumiankowej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katydid Re: Wrocław przedszkole Dzwirzynska i Rumiankowa 09.03.11, 09:50 Tutaj masz informację o przedszkolu z Rumiankowej: www.absolwenci.wroclaw.pl/szkola.aspx?menu=oferta&strona=przedszkola&typ=Przedszkole&szkola=65169 a tu na Dźwirzyńskiej www.absolwenci.wroclaw.pl/szkola.aspx?menu=oferta&strona=przedszkola&typ=Przedszkole&szkola=65128 Moje dziecko miało styczność z jednym i drugim, ogólnie wrażenie pozytywne. Może napisz jakich informacji oczekujesz, to konkretnie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mmmonika Re: Wrocław przedszkole Dzwirzynska i Rumiankowa 05.03.12, 13:12 Linki nie działaja Jestem ciekawa opinii na temat Rumiankowej. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrycja09 przedszkole ente 12.03.12, 12:21 Witam, ja może nie na temat... mam pytanie może ktoś cos słyszal o przedszkolu Ente na ul. Orzeszkowej? znajoma poleciła mi to przedszkole, jako jedyne we Wroclawiu, które posiada grupe w której zajęcia przeprowadzane są w języku niemieckim. Jestem ciekawa innych opinii na jego temat, gdyż nie mam doświadczenia w tym temacie. Słyszałam, że zajęcia prowadzi native speaker- chciałabym wiedzieć czy dzieci lubią tam chodzić , jakie są odczucia rodzicow, jak postępy w nauko-zabawie Słyszałam, że posiada własną kuchnię, a nie catering, a to obecnie rzadkość. Jestem tam umówiona na rozmowę, ale dziwi mnie, że opłata miesięczna jest w podobnej wysokości jak w innych prywatnych placówkach nie prowadzących zajęć w języku obcym . Będę wdzięczna za informację. Odpowiedz Link Zgłoś
mammi81 Re: przedszkole ente 18.06.13, 17:38 Ma grupe niemiecka, nie byl to nativ speaker. Odszedl Kolejne 4 osoby zadeklarowaly odejscie z pracy ze wzgledu na warunki pracy. Nie mozna wymyslec nic ciekawego dla dzieci, bo dyrektorka skąpi na wszystko. Wszystko obraca się wkoło kolorowanek. Każdy nowy pomysł nauczycieli jest odrzucany, bo brakuje pieniędzy na to żeby kupić coś co jest do tego potrzebne. Cały czas przycinane są koszty. Po odejściu wykwalifikowanych nauczycieli zostaną osoby, bez doświadczenia, które będą się zajmować dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
kt2007 Re: przedszkole ente 29.09.14, 09:19 Hmmm Widzę że to nie tylko problem przedszkola Bajkowe Nutki Na Wołowskiej..... Tylko tam dyrektorka nie leci w kulki jedynie z nauczycielami a także z rodzicami..... jest niegrzeczna, niemiła, a każdą opinie kwituje że dzieciom jest dobrze a rodzice maja problem. Mam nadzieje, że się Ci z Ente się opamietają bo zamysł jest naprawdę fajny, Odpowiedz Link Zgłoś