Dodaj do ulubionych

Przedszkole Misio na Modlinskiej

06.01.06, 22:33
Czy ktos zna to przedszkole?Widzialam strone internetowa.Rozmawialam z pania
przedszkolanka,ale wolalabym poznac opinie mamy/taty ktorzy znaja to
przedszkole z autopsji.Szukalam w wyszukiwarce i nic...
Bardzo dziekuje.
Obserwuj wątek
    • ayelet Re: Przedszkole Misio na Modlinskiej 06.01.06, 22:38
      Było sporo o tym przedszkolu w starym wątku tarchomińskim.
    • ayelet Re: Przedszkole Misio na Modlinskiej 06.01.06, 22:43
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=587&w=5601267
    • mmolek Re: Przedszkole Misio na Modlinskiej 07.01.06, 00:15
      Bardzo dziekuje za pomoc.Przeczytalam prawie wszystkie opinie (177) o
      przedszkolach na Tarchominie.Niestety niezbyt wiele sie dowiedzialam o
      przedszkolu ktorym jestem zainteresowana.Poza tym wiekszosc postow jest z
      2003/2004r.Moze ktos ma bardziej wspolczesne spostrzezenia i bardziej
      szczegolowe niz takie ze i owszem jest takie przedszkole przy ul.Modlinskiej.
      Bylabym wdzieczna za opinie rodzicow,ktorych dzieci tam uczeszczaja obecnie.
      Dziekuje
      • glusiowa Re: Przedszkole Misio na Modlinskiej 08.01.06, 11:49
        Cześć! Moje dziecko chodziło 2 lata - byłam bardzo zadowolona z tego
        przedszkola -rodzinna atmosfera.Niestety przeprowadziliśmy się daleko.Mam teraz
        porównanie bo zaliczyliśmy w tym roku szkol. 2 przedszkola.
        • mmolek Re: Przedszkole Misio na Modlinskiej 08.01.06, 14:59
          Czesc!To mnie pocieszylas!Musze oddac moja mala do przedszkola(niestety)i
          wybralismy to przedszkole z mezem,poniewaz jest dosyc blisko domu i jest grupa
          dla malych dzieci.Mala bedzie miala dokladnie 20 miesiecy.Panie zgodzily sie ja
          przyjac do grupy 2 latkow.Ciesze sie ze jest rodzinna atmosfera.Mam nadzieje ze
          polubi ciocie.Nie jest zbyt towarzyska i ogolnie dosyc nieufna w stosunku do
          obcych.Strasznie sie boje.Dodam ze to moje pierwsze i jedyne dziecko,wiec nie
          mam zbyt wielu doswiadczen.
          Przeczytalam opinie innych mam i ktos sie skarzyl ze pomimo umowy przedszkole
          pracuje tylko do 17:00.I ze panie nie maja zbyt wielu pomyslow na zajecie dla
          maluchow.A jak bylo z oplatami?Duzo bylo dodatkowych oplat poza miesieczna
          oplata?Jak jest z dodatkowymi zajeciami?
          Jesli wolisz pisac prywatnie: mmolek@hotmail.com.
          Bardzo dziekuje Ci za odpowiedz i serdecznie pozdrawiam Ciebie i Twojego
          Malucha!Powodzenia w nowym przedszkolu!
          • glusiowa Re: Przedszkole Misio na Modlinskiej 09.01.06, 17:46
            Cześc, napiszę Ci jutro przed południem na pryw. konto bo teraz nie moge.
            Pozdro!
            • mmolek Re: Przedszkole Misio na Modlinskiej 09.01.06, 19:18
              dzieki serdeczne!
          • ulenia_la do mmolek 30.03.06, 22:49
            witam, ja równiez zastanawiam się nad posłaniem tam swojej córeczki, od
            września również do grupy 2-latków. Czy zdecydowałaś się już na to przedszkle?
            Czekam na każdą informację. Pozdrawiam
            • mmolek Re: do mmolek 03.04.06, 16:15
              Hej!
              Moja Misia jest niewyuczalna. Nie dalismy rady patrzec na jej rozpacz i
              postanowilismy ze przedszkole dopiero od 3 rz. Takze wciaz jestem
              zainteresowana tym przedszkolem,ale prawdopodobnie od wrzesnia 2007.
              Zasiegnelam troche opinii mam kolezanek Malej z piaskownicy. Niestety wszystkie
              z drugiej reki,ale za to bardzo pozytywne! Panie sprawialy mile wrazenie.
              Jak czegos nowego sie dowiem to napisze i prosze o to samo!
              Moze spotkamy sie za rok!?
              Pozdrowienia!
    • dasikowa Re: Przedszkole Misio na Modlinskiej 10.01.06, 17:50
      Szukajac przedszkola dla corki, odwiedziałam je.
      Niby nie bylo nic co mi by sie nie podobało, jednak atmosfera i fakt, ze panie
      nie ida z dzieciakami do nast grupy tylko dzieci zmieniaja i sale i panie co
      rok mnie zniechecilo, kolejny minus dla mnie to religia, niby nieobowiazkowa,
      ale jak spyatłam co robia dzieci kiedy inne maja te zajecia, powiedziano mi, ze
      wszytskie chodza, a jak by moja nie chciała (tzn ja sie nie zgadzam!) to moze
      siedziec w malenkiej salce na dole... No i grupa 3latkow, nie jest grupa
      3ltakow, tylko dzieci od 1,5roku w zasadzie do 4,5 (rocznik 2002 zostaje do
      wrzesnia w maluchach).
      No i opiekunki maluchow bardziej niz dzieciakami, byly skore do rozmowy,
      spedziłam tam sporo czasu, a dzieciaki puszczone samopaswink
      No i w sali najmlodszych dzieci jest kuchnio-jadalnia (i smordekwink oraz strome
      schody na gore (dla 4 i 5latkow).
      Merytorycznie nic zlego, jednak nie tego szukłamsmile Ale ja byłam b. czepliwa, bo
      przeszkole zmieniałam i chciałambyc na 100% pewna.

Ps. wydawało mi sie, ze to nowe przedszkole, a piszecie ze conajmniej 2lata masmile
      • mmolek Re: Przedszkole Misio na Modlinskiej 10.01.06, 19:51
        Ja wybieram sie tam w przyszlym miesiacu w odwiedziny,bo mala chce wyslac do
        przedszkola od kwietnia.Przyznam sie ze do odwiedzin zachecila mnie cena no i
        odleglosc od domu.Mam jeszcze dwa inne przedszkola na mysli,ale niestety
        odbiegaja one cenowo od Misia znacznie...Do panstwowego nie mam szans,bo mala
        bedzie dopiero miala 2 latka.Straszny problem z wyborem przedszkola.Nie
        zdawalam sobie zupelnie sprawy z tego faktu...Bardzo dziekuje Ci za cenne
        uwagi.Na pewno zwroce uwage na wszystko o czym pisalas.Powodzenia z wyborem
        kolejnego przedszkola!Pozdrowienia!
        • dasikowa Re: Przedszkole Misio na Modlinskiej 11.01.06, 14:19
          Zeby nie bylo, że tylko wady widzewink To przedszkole Misio ma ogromna zalete -
          dla mnie b. wazna - ogromny plac zabaw, drewniane zabawki (plastikowe owszem sa
          oki dla maluchow, jednak 4 latek tam sie nie pobawi). To jest jedna z tych
          zalet panstwowych przedszkoli, ktorej w prywatnych mi bardzo brakuje (niestety
          i my bez szans, bo corka z kocna roku).
          • glusiowa Re: Przedszkole Misio na Modlinskiej 13.01.06, 11:36
            Napisałam na pryw.
            • mmolek Re: Przedszkole Misio na Modlinskiej 13.01.06, 20:32
              hej!nic jeszcze do mnie nie doszlo.moze masz zly adres.mmolek@hotmail.com.
              bardzo dziekuje!Magda
              • glusiowa Re: Przedszkole Misio na Modlinskiej 14.01.06, 18:21
                Napiszę jeszcze raz.
              • ulenia_la Re: Przedszkole Misio na Modlinskiej 29.03.06, 22:23
                Witam, równiez zastanawiamy się nad tym przedszkolem, czy zapisałaś tam swoje
                maleństwo?
                • mmolek Re: Przedszkole Misio na Modlinskiej 03.04.06, 16:20
                  Napisalam wyzej.Wciaz to jedno z czolowych przedszkoli ktore mnie interesuja.
                  Duzo plusow - mile panie, ciekawy plac zabaw, przystepna cena, dobra
                  lokalizacja.
                  Niestety moje Szczescie ma inne zdanie...
                  Pozdrowienia.
                  Magda
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka