05.03.06, 16:39
mam sie zabrac za wypelnianie ankiety do przedszkola. W tej chwili jestem na
wychowawczym, ale mam zamiar od czerwca wrocic do pracy. Tak sie zastanawiam
czy wpisac stan na wrzesien (czyli gdy bede juz w pracy) czy obecny? Przy tym
drugim beda mniejsze szanse na przedszkole. Czy komisja sprawdza dokladnie
dane?
Obserwuj wątek
    • lolinka2 Re: co wpisac 05.03.06, 16:50
      nie sprawdza - przynajmniej nie u nas
      • kasia_mm Re: co wpisac 05.03.06, 17:04
        przedszkola nie sprawdzaja podanych danych - nie ma obowiazku przynoszenia
        zaswiadczen z pieczatkami - wiec tez proponuje wpisac stan na wrzesiensmile
    • kate8025 Re: co wpisac 05.03.06, 18:51
      Napisz, że pracujesz, bo masz jaki zakład pracy podać, jestes tam przecież zatrudniona, zreszta pani intendentka, u której składałam katre, powiedziała, że jesli się wraca od zakładu pracy to żeby pisać, ze się pracuje. Poza tym jeśli napiszesz, że nie pracujesz nie dostaniesz przedszkola tak jak ja sad
    • gosiat Re: co wpisac 05.03.06, 20:07
      Napisz że pracujesz - nie wspominaj nic o wychowawczym.
    • kerstink Re: co wpisac 06.03.06, 08:03
      Stan na wrzesien, bo wtedy dziecko pojdzie do przedszkola.
      K.
    • madziaaaa Re: co wpisac 06.03.06, 08:53
      ja też byłam na wych. a pani intendentka powiedziała, żeby wpisać, co się chce,
      bo teraz i tak w każdej rodzinie jest ktoś niepracujący. więc wpisałam ten
      wychowawczy, ale w karcie zaznaczyłam też rodzinę nauczycielską. dziś po ilości
      odrzuconych uważam, że tylko dlatego się udało. ale może jak było zebranie
      dyrektorów, to widzieli, że zgłosiłam dziecko tylko do p. integracyjnych, więc
      wybrali najbliższe.
    • misiek12311 Re: co wpisac 06.03.06, 09:15
      Wpisz ze teraz jesteś na wychowawczym, ale od czerwca wracasz do pracy. Taka
      jest prawda i nikt Cie w razie czego nie oskraży, że coś zataiłaś.
    • j_aga Re: co wpisac 06.03.06, 12:27
      Wpisz, że pracujesz i pomiń wychowawczy. Wiem co piszę, bo mój synek zpstał na
      liście rezerwowej wśród 3 innych dzieci (czyli nie było strasznego oblegania
      przedszkola) dlatego, że napisałam zgodnie z prawdą stan na chwilę składania
      podań czyli urlop macierzyński (właśnie urodziłam drugie dziecko).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka