polka3 08.03.05, 20:41 Czy są tu jakieś mamy Jasiów? Mój Jaś ma cztery latka. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tineczka5 Re: Jaś 19.03.05, 13:09 Mój ma 7 lat i jest dumnym "pierwszakiem".Chciałam mieć Andrzeja,ale mąż był przeciwny,więc "krakowskim targiem"jest Jan.Mówimy na niego Janek,Jaśko,Jasiulek i oczywiście Jaś.Jest jedynym w swojej klasie tak jak to też było w przedszkolu/a więc nie jest aż tak b.popularne/.Wyznał mi,że"lubi być Jasiem"-to było wtedy,gdy mu opowiedziałam o imieniu Andrzej Odpowiedz Link
polka3 Re: Jaś 25.03.05, 11:18 Mój Jas tez jest jeden w calym przedszkolu.I z duma nosi swoje imie. Odpowiedz Link
malawojna Re: Jaś 08.12.05, 22:14 Mój Jasiek był "planowany" na gitarzystę po znanym polskim skandaliście sceny rockowej Janie Borysewiczu. Niestety ledwo się urodził już mu słoń na "ucho stanął". i raczej gitarzystą nie zostanie. I tak mi trochę żal że dzis Jan to tak popularny osobnik ,bo dla mnie "Jan" to młodość i podziw gitarowego brzmienia. Może chociaż jakaś wielką pasję memu 3,5 letniemu Jankowi zaszczepię- to już bedzie sukces. Pozdrawiam Odpowiedz Link
martaeliza Re: Jaś 21.02.06, 22:02 Jestem mama Jasia- ma 4,5 miesiaca i jest kochanym aniolkiem.Pozdrawiam wszystkich Jasiow! Odpowiedz Link
mika_007 Re: Jaś 20.08.06, 12:42 moje Jasię już wyrośnięte-pięcioletnie ma w sobie tyle uroku,że nie da się nie lubić nawet jak się drze śmiesznie to wygląda i choć niby to imię jest bardzo popularne to w okolicy jest tylko on i drugi Jaś-w klasie mojej córki Odpowiedz Link
linda501 Re: Jaś 07.07.07, 21:47 Mój Jaś a właściwie Janek ma 22 lata. Jest samodzielnym młodym mężczyzną. Pracuje, studiuje, i gra w zespole na gitarze basowej. Czas szybko leci. W szkole podstawowej - w klasie miał kolegę Janka. Tak jak mój syn był spokojny i raczej cichy. Teraz widzę, że mój syn jest sympatyczny i lubiany przez otoczenie. Piszę o tym bo czasami wydaje mi się, że imię warunkuje cechy charakteru dziecka. Czy to może być prawda? Odpowiedz Link
babie_lato1 Re: Jaś 21.07.07, 13:17 Mój Janek urodził się 4.05.2006 i jest po prostu super Odpowiedz Link