kachniczka1 09.07.07, 10:43 witam wszystkie mamy i nie tylko Czy dziecko którejś z was chodzi może do tego przedszkola? bardzo bym prosiła o jakieś opinie na ten ww. placówki. przedszkole mieści sie na ul.Gen.Pełczyńskiego. pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puchata1 Re: Przedszkole Puchatek na Bemowie 09.07.07, 20:29 byl wczesniej post na temat tego przedszkola i tam byla masa bardzo mieszanych komentarzy Odpowiedz Link Zgłoś
kachniczka1 Re: Przedszkole Puchatek na Bemowie 10.07.07, 10:15 dziekuję postaram sie odnaleźć ten post. Odpowiedz Link Zgłoś
k.heil Re: Przedszkole Puchatek na Bemowie 17.07.07, 14:44 Odpowiedzi na temat tego przedszkola jest na forum bardzo malo , znaalzlam moze 3 i wszystkie pozytywne. Majac na mysli mieszane komantarzy mysle, ze masz na mysli przedszkole puchatek na Zaciszu, rzeczywicie bylo sporo postow na jego temat. Ja jeszcze nie moge oceniac tego przedszkola, bo moj synek bedzie chodzil do najmlodszej grupy dopiero od wrzesnia. Natomiast jak na razie mam dobra opinie o miejscu - duze, kolorowe sale, z malym, ale ogrodzonym placem zabaw oraz o paniach, ktore tam pracuja i sprawiaja swietne wrazenie. Warto wybrac sie na zajecia adaptacyjne, pewnie beda znow od wrzesnia. Moj synek wracal z nich zachwycony, zlapal z dziecmi fajny kontakt, pokazywal nam w domu co robil na rytmice. Odpowiedz Link Zgłoś
kachniczka1 Re: Przedszkole Puchatek na Bemowie 18.07.07, 11:08 dziękuje za odpowiedz. Mój synek także od września zaczynie chodzić do najmłodszej grupy. W sierpniu będą zajęcia adaptacyjne I mam nadzieje że bedzie OK Odpowiedz Link Zgłoś
erloy1 Re: Przedszkole Puchatek na Bemowie 30.07.07, 11:13 Witam serdecznie Moja córeczka chodzi do Puchatka od początku funkcjonowania tego przedszkola, czyli października 2006r. Bardzo szybko zaaklimatyzowała się i chodzi do przedszkola z prawdziwą radością.W przedszkolu prowadzone są ciekawe zajęcia (j.angielski, rytmika, ćwiczenia z logopedą). Panie wychowawczynie są miłe i otwarte na kontakty z rodzicami. Raz w miesiącu odbywają się przedstawienia lub inne uroczystości dla dzieci. Fajne są też urodzinki maluchów organizowane w przedszkolu, dzieci bardzo to lubią - moja Zuzia przeżywa je kilka dni Jesli któraś z Mam będzie miala dodatkowe pytania postaram się odpowiedzieć Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
kachniczka1 Re: Przedszkole Puchatek na Bemowie 03.08.07, 09:08 Bardzo dziekuję za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś