eu-iza 28.07.03, 12:29 Czy ktoś słyszał, badź coś wie na temat przedszkola dla alergicznego dziecka we Wrocławiu, tzn z przestrzeganiem diety itp. ???? Iza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdawro Re: Przedszkole dla alergika Wrocław 11.08.03, 01:55 Na ul. Łączności koleżanka prowadzała synka z alergią na mleko i w dodatku wegetarianina. PAnie zaakceptowały nawet własne obiadki w termosie. Trochę trzeba było im potłumaczyć ale mimo kilku drobnych wpadek szło im nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna20 Re: Przedszkole dla alergika Wrocław 12.08.03, 14:29 Witam, rowniez z Wroclawia. Moja corcia tez idzie do przedszkola we wrzesniu, ma alergie pokarmowa na wybrane produkty. Zaznaczylam ze dziecko jest na diecie, panie z przedszkola maja to na uwadze, nie bedzie dostawala wymienionych skladnikow. Mysle, ze wiele zalezy od dobrej woli pracownikow, bowiem znalezienie przedszkola dla alergikow chyba jest niemozliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
moniaser Re: Przedszkole dla alergika Wrocław 18.11.03, 15:53 dziewczyny !!! to żaden problem robi sie pani liste i tych produktów na które jest uczulone dziecko poprostu nie dostaje!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: Przedszkole dla alergika Wrocław 28.08.03, 09:26 W przedszkolu, do którego chodzi mój syn przestrzega się diet dzieci z alergią pokarmową. Moja koleżanka też posłała tam swojego syna, który ma alergię na wiele rzeczy. Na początku roku trzeba tylko poinformować panie przedszkolanki i panią w kuchni na co dziecko jest uczulone. Jest to przedszkole nr54 na ul.Wittiga. Gorąco polecam!!!! Monika! Odpowiedz Link Zgłoś