katka74 14.01.04, 14:24 Czy ktoś zna tę Panią? Będę wdzięczna za przekazanie doświadczeń z kontaktów Katka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rebecca Re: dr Bobrowska ze Starynkiewicza 14.01.04, 15:32 bylam u niej raz na wizycie, kiedy zastepowala moja pania doktor. byl swietna. kompetentna, kontaktowa, zaproponowala leczenie. dzien pozniej zadzwonila do mnie (musiala sie postarac, zeby zdobyc moj telefon), ze skonsultowala sie z moja prawdziwa pania doktor i ze uznaly, ze lepiej sie z tym leczeniem jeszcze wstrzymac, czekajac na kolejne badania. zrobilo na mnie wrazenie, ze na prawde sie przejela jednorazowa pacjentka. dodam, ze kilka miesiecy pozniej przerabialam proponowane przez nia leczenie no i do tego jest sliczna jak aniol Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: dr Bobrowska ze Starynkiewicza 14.01.04, 16:24 Bardzo Ci dziekuję! teraz jestem już spokojna, bo zapisałam się do niej w ciemno. Pozdrówka Katka Odpowiedz Link Zgłoś
aqua11 Re: dr Bobrowska ze Starynkiewicza 15.01.04, 18:57 A czy orientujecie się, czy p. Dr Bobrowska odbiera także porody? Z Twojego postu Katka wynika, że zapisałaś się do niej do szpitala na Starynkiewicza (przychodni przyszpitalnej?), rozumiem, że dr pracuje w tym własnie szpitalu? Z tego co wiem, to jest to bardzo dobra lekarka, z pewnością kompetentna i do tego bardzo miła. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: dr Bobrowska ze Starynkiewicza 16.01.04, 09:23 Tak - zapisałam się do niej do przychodni przyszpitalnej. Jak chcesz mogę przy okazji wizyty spytać czy bywa też na porodówce, tylko na odpowiedź musisz poczekać, bo wizytę mam dopiero 2 lutego. Pozdrawiam, Katka Odpowiedz Link Zgłoś
t-ola Re: dr Bobrowska ze Starynkiewicza 16.01.04, 09:59 Ja też zapisałam się do dr Bobrowskiej "w ciemno" i uważam że jest bardzo dobrym lekarzem. Kompetentna, miła, spokojna. Do tej pory byłam dwa razy i obydwa były OK. Chodzę do niej do przychodni przyszpitalnej, przyjmuje w poniedziałki. Przyjmuje również w przychodni na Romera na Ursynowie. Jak masz jeszcze jakieś pytania to napisz. Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: dr Bobrowska ze Starynkiewicza 16.01.04, 16:59 Czesc podzielam ww opinie o dr Bobrowskiej mila,delikatna podczas badani opanowana i taka sliczna Mna zajmowala sie min jak lezalam na patologii na Starynkiewicza w 2002 roku. Oraz odbierala moj porod poprzez cesarskie ciecie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: dr Bobrowska ze Starynkiewicza 17.01.04, 20:37 Mam jeszcze jedno pytanie: czy wiecie może jak doktor Bobrowska reaguje na prośbę o zwolnienie? Daje bez sprzeciwu czy ma jakies obiekcje. Chodzi mi o zwolnienie pod koniec ciąży przed urlopem macierzyńskim. Katka Odpowiedz Link Zgłoś
lenka79 Re: dr Bobrowska ze Starynkiewicza 04.04.04, 11:30 Chciałabym zapisać się na wizytę do dr Bobrowskiej w przychodni przyszpitalnej, czy któraś z was mogłaby mi podać numer? Odpowiedz Link Zgłoś
t-ola Re: dr Bobrowska ze Starynkiewicza 04.04.04, 16:19 Tel do przychodni 502 14 23. Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś
carolline1 Re: dr Bobrowska ze Starynkiewicza 15.04.04, 09:51 dr Bobrowska prowadzi moja ciaze.. faktycznie jest przemila!! naprawde super... ja dolaczam sie do pytania czy ona odbiera porody?? jezeli tak to wiecie ile bierze za porod prywatny??? Odpowiedz Link Zgłoś
aqua11 Re: do Katki74 17.01.04, 13:37 Dzięki za odpowiedź, byłabym wdzięczna, gdybyś mogła to sprawdzić, czy dr odbiera porody, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: do Katki74 17.04.04, 10:49 Mnie prowadziła dr Bobrowska i odbierała mój poród. Ale ja spędziłam kilka dni przed na patologii i okazało się,że lepiej będzie zrobić cesarkę. Ona na co dzień jest właśnie na oddziale patologii a na położnictwie jej już nie spotkałam ,więc nie wiem jak jest w przypadku zwykłych porodów. Swoją drogą moją cesrke wspominam cudnie a szew mi zrobiła prześliczny ) Pozdrawiam, Katka Odpowiedz Link Zgłoś