justyna04 19.01.04, 11:41 Mam termin na kwiecien i watpliwosci w wyborze szpitala. Nie moge sie zdecydowac Madurowicz czy Rydygier? Moze Wy mi pomozecie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madam5 Re: Lodz-szpital 19.01.04, 13:02 Cześć!! Ja rodze dopiero w czerwcu ale wybieram Rydygiera.Po pierwsze lekarz z tego szpitala prowadzi moja ciaze a po drugie slyszalam dobre opinie od dziewczyn ktore tam rodzily. Jest to niewielka placowka, gdzie latwiej o indywidualne podejscie do pacjentki niz w wielkich molochach jak np.CZMP. Personel podobno mily a to tez wazne.Pozdrawiam. Magda Odpowiedz Link Zgłoś
renis66 Re: Lodz-szpital 19.01.04, 15:54 Ja tez rodzę w kwietniu i w Madurowiczu bo po pierwsze mój lekarz jest z tego szpitala a po drugie chce urodzic w wodzie wiec tylko madurowicz wchodzi w grę. Nie polecam napewno CZMP. Dwa lata temu tam trafiłam gdyz poroniłam w 7 tyg. Rydgiera nie znam zupełnie wiec nie wiem. Mam kilka koleżanek które rodziły w wodzie i to mogę polecić Renata i Rita (27 tyg) Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: Lodz-szpital 20.01.04, 00:06 RYDYGIER!!!!!!!!!!!!!! Rodziłam tam. Jeśłi chcesz więcej informacji, pytaj smiało, ale na priv, bo tu niezbyt często zaglądam. coronella@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anieszka76 Re: Lodz-szpital 20.01.04, 16:48 Witam Cie... Ja będę rodziła w CZMP... przede wszystkim dlatego, że mój lekarz tam prauje i leżałam tam w ubiegłym roku, i na opiekę nie mogę narzekać... ale uważam, że obiektywną opinię może wydać tylko ten kto rodził w każdym z tych szpitali i ma porówanie .... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś