Dodaj do ulubionych

Położna Renata Zborowska

07.05.04, 11:05
Czy ktoś może mi coś powiedzieć na temat tej położnej? Przyjmuje w szpitalu
św. Zofii na Żelaznej, polecił mi ją mój lekarz, ale nic o niej nie
słyszałam...
Obserwuj wątek
    • bmoty Re: Położna Renata Zborowska 07.05.04, 12:52
      Witam,
      moja koleżanka rodziła z nią 2 razy. Uważana jest jest za jedną z lepszych
      położnych w szpitalu. To starsza osoba ale bardzo uzdolniona w swoim fachu.
      Wiem, że trzeba z nią się wcześniej umawiać bo może już nie miec czasu.
      pzdr. B.
    • zocha72 Re: Położna Renata Zborowska 08.05.04, 13:29
      Rodziliśmy z nia 5.03.04 Przydzielono nam ja z dyżuru. Jest naprawdę super.
      Bardzo konkretna, szybko i trafnie podejmująca decyzje. Jest osoba w średnim
      wieku i to chyba tylko przemawia na jej korzyść. Wydaje mi sie że tylko dzięki
      niej mój poród trwał 3,5 godz. chociaż był pierwszy a dziecko duże. I jeszcze
      jedna ważna rzecz - nie stosuje zasady rutynowego nacinania krocza. Mnie nie
      nacięła i mogłam normalnie siedzieć, chodzić i funkcjonować zaraz po porodzie.
      A czułam sie tak super jakby tego porodu wogóle nie było. Poza tym Pani Renata
      jest bardzo sympatyczną i przystępną osobą. Mój mąż był nia naprawdę zachwycony
      i na pewno jeżeli kiedyś będziemy mieć drugie dziecko to będziemy chcieli żeby
      Pani Renata odebrała poród.

Pozdrawiam
      zocha i martusia (2 mieś + 3 dni)
    • superkachna Re: Położna Renata Zborowska 11.05.04, 16:33
      Bardzo polecam. Rodziłam na Żelaznej z Panią Renatą w październiku 2003 i gdyby
      nie ona to umarłabym ze strachu. Bardzo sympatyczna ale nie narzucająca się,
      dyskretna, profesjonalna, skutecznie dodająca otuchy, nie jest za wszelką cenę
      przeciwna znieczuleniu, myśląca. Trzeba wcześniej się z nią umówić, wtedy robi
      wywiad (i nie trzeba sobie tym zaprzątać głowy na izbie przyjęć) i pyta o różne
      inne rzeczy, które są dla nie ważne.
    • k_kasia Re: Położna Renata Zborowska 12.05.04, 14:18
      Dziewczyny! Dzięki wielkie za opinie. Umowiłam sie juz z panią Renatą na
      rozmowę i jestem dużo spokojniejsza...a poród już za 7 tygodni...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka