carollka_27 05.09.11, 09:59 Czy ktoś posiada informacje o tym jeszcze budowanym szpitalu ? Kiedy otwierają ? Ile kosztuje cesarka ? Wiem, że mają jedną placówkę w Gdańsku, ale na stronie nic konkretnego nie znalazłam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tylkocafe W Gdańsku cc tylko ze wskazan medycznych(z www) 05.09.11, 11:11 Jeśli szukasz kliniki w Wwie to jest klinika Jatros,cc kosztuje 7200. I nie ukrywam-zastanawiam się tez nad tą opcją. Odpowiedz Link Zgłoś
carollka_27 Re: W Gdańsku cc tylko ze wskazan medycznych(z ww 05.09.11, 11:38 o tym też słyszałam, ale szukam jakiejś alternatywy. może jeszcze jakieś szpitale gdzie robią cesarkę ? Odpowiedz Link Zgłoś
tylkocafe Szpital Damiana? 06.09.11, 16:29 jak cos jeszcze znajdę to napiszę.Jeszcze był Eskulap,ale nie pamietam w którym miescie.To nie była Warszawa.Tam było cc na życzenie.Kiedys czytałam o tym wątek na kafeterii. Odpowiedz Link Zgłoś
tylkocafe Eskulap Bielsko-cc 06.09.11, 17:12 Cc na życzenie(nfz) dla kobiet z nietolerancją bólu.Tylko daleko od Warszawy www.klinika-eskulap.pl/pl/poloznictwo.html Odpowiedz Link Zgłoś
carollka_27 Re: Eskulap Bielsko-cc 06.09.11, 17:37 daleko w cholere niestety. Damian drogi, Medicover też. Dla mnie to paranoja, że nie mogę urodzić jak chcę w normalnym szpitalu ... Odpowiedz Link Zgłoś
carollka_27 Re: Eskulap Bielsko-cc 06.09.11, 17:51 www.ginekolog.republika.pl/lecznica.html Odpowiedz Link Zgłoś
tylkocafe Tokofobia 06.09.11, 18:56 Trzeba miec zaswiadczenie od psychologa szpitalnego.Spróbuję załatwic na Madalinskiego lub na Inflanckiej.Teoretycznie u mnie są też wskazania medyczne(mięsniaki,stan po cc)ale to zalezy od decyzji szpitala. Odpowiedz Link Zgłoś
carollka_27 Re: Tokofobia 06.09.11, 19:35 a nie od szpitalnego nie może być ? też słyszałam o zaświadczeniu od psychiatry Odpowiedz Link Zgłoś
tylkocafe Nie 08.09.11, 10:45 Podobno nie Musi byc szpitalny psycholog.A czy psychiatra?Tego nie wiem. Ja już mam chyba sytuacje wyjasnioną-po 1 cc musze wyrazic zgode na poród naturalny Dowiem się jak z tym psychologiem,w pon bede na Madalinskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbarowa_1 Re: Tokofobia 22.01.14, 18:53 piszę gdyby któraś z Pań szukała informacji na temat tokofobii i podejścia na inflanckiej. Żeby się umówić na cc na inflanckiej najpierw trzeba mieć zaświadczenie od lekarza i wtedy zadzwonić na infolinię (strasznie trudno sie dodzwonić, trzeba sie "wstrzelic"). Do cesarki weryfikuje zastępca ordynatora (dr Siemaszko). Dla niego tokofobia nie jest podstawą do cc, bo "każda się boi porodu". Więc jeśli któraś ma zaświadczenie od psychiatry i chiałaby tam spróbować to nie zostaniecie zakwalifikowane. Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbarowa_1 Re: Tokofobia szpital inflancka 22.01.14, 18:54 piszę gdyby któraś z Pań szukała informacji na temat tokofobii i podejścia na inflanckiej. Żeby się umówić na cc na inflanckiej najpierw trzeba mieć zaświadczenie od lekarza i wtedy zadzwonić na infolinię (strasznie trudno sie dodzwonić, trzeba sie "wstrzelic"). Do cesarki weryfikuje zastępca ordynatora (dr Siemaszko). Dla niego tokofobia nie jest podstawą do cc, bo "każda się boi porodu". Więc jeśli któraś ma zaświadczenie od psychiatry i chiałaby tam spróbować to nie zostaniecie zakwalifikowane. Odpowiedz Link Zgłoś
tylkocafe Carollka-wejdz na podany link-cc w Wwie 10.09.11, 18:15 forum.gazeta.pl/forum/w,611,126703987,126703987,cesarka_w_warszawie.html Odpowiedz Link Zgłoś