Dodaj do ulubionych

Swiss Med - Warszawa Targówek

05.09.11, 09:59
Czy ktoś posiada informacje o tym jeszcze budowanym szpitalu ? Kiedy otwierają ? Ile kosztuje cesarka ? Wiem, że mają jedną placówkę w Gdańsku, ale na stronie nic konkretnego nie znalazłam.
Obserwuj wątek
    • tylkocafe W Gdańsku cc tylko ze wskazan medycznych(z www) 05.09.11, 11:11
      Jeśli szukasz kliniki w Wwie to jest klinika Jatros,cc kosztuje 7200.
      I nie ukrywam-zastanawiam się tez nad tą opcją.
      • carollka_27 Re: W Gdańsku cc tylko ze wskazan medycznych(z ww 05.09.11, 11:38
        o tym też słyszałam, ale szukam jakiejś alternatywy. może jeszcze jakieś szpitale gdzie robią cesarkę ?
        • tylkocafe Szpital Damiana? 06.09.11, 16:29
          jak cos jeszcze znajdę to napiszę.Jeszcze był Eskulap,ale nie pamietam w którym miescie.To nie była Warszawa.Tam było cc na życzenie.Kiedys czytałam o tym wątek na kafeterii.
    • tylkocafe Eskulap Bielsko-cc 06.09.11, 17:12
      Cc na życzenie(nfz) dla kobiet z nietolerancją bólu.Tylko daleko od Warszawysad

www.klinika-eskulap.pl/pl/poloznictwo.html
      • carollka_27 Re: Eskulap Bielsko-cc 06.09.11, 17:37
        daleko w cholere niestety. Damian drogi, Medicover też. Dla mnie to paranoja, że nie mogę urodzić jak chcę w normalnym szpitalu ...
        • carollka_27 Re: Eskulap Bielsko-cc 06.09.11, 17:51
          www.ginekolog.republika.pl/lecznica.html
          • tylkocafe Tokofobia 06.09.11, 18:56
            Trzeba miec zaswiadczenie od psychologa szpitalnego.Spróbuję załatwic na Madalinskiego lub na Inflanckiej.Teoretycznie u mnie są też wskazania medyczne(mięsniaki,stan po cc)ale to zalezy od decyzji szpitala.
            • carollka_27 Re: Tokofobia 06.09.11, 19:35
              a nie od szpitalnego nie może być ? też słyszałam o zaświadczeniu od psychiatry smile
              • tylkocafe Nie 08.09.11, 10:45
                Podobno nie
                Musi byc szpitalny psycholog.A czy psychiatra?Tego nie wiem.
                Ja już mam chyba sytuacje wyjasnioną-po 1 cc musze wyrazic zgode na poród naturalny smile
                Dowiem się jak z tym psychologiem,w pon bede na Madalinskiego.
                • carollka_27 Re: Nie 08.09.11, 13:35
                  może jakiś priv ? maila, gadu, cokolwiek smile ?
                  • tylkocafe Ok 09.09.11, 02:08
                    tylkocafe@gazeta.pl

gg nie mam
            • rabarbarowa_1 Re: Tokofobia 22.01.14, 18:53
              piszę gdyby któraś z Pań szukała informacji na temat tokofobii i podejścia na inflanckiej.

Żeby się umówić na cc na inflanckiej najpierw trzeba mieć zaświadczenie od lekarza i wtedy zadzwonić na infolinię (strasznie trudno sie dodzwonić, trzeba sie "wstrzelic").

Do cesarki weryfikuje zastępca ordynatora (dr Siemaszko). Dla niego tokofobia nie jest podstawą do cc, bo "każda się boi porodu".
              Więc jeśli któraś ma zaświadczenie od psychiatry i chiałaby tam spróbować to nie zostaniecie zakwalifikowane.
            • rabarbarowa_1 Re: Tokofobia szpital inflancka 22.01.14, 18:54
              piszę gdyby któraś z Pań szukała informacji na temat tokofobii i podejścia na inflanckiej.

Żeby się umówić na cc na inflanckiej najpierw trzeba mieć zaświadczenie od lekarza i wtedy zadzwonić na infolinię (strasznie trudno sie dodzwonić, trzeba sie "wstrzelic").

Do cesarki weryfikuje zastępca ordynatora (dr Siemaszko). Dla niego tokofobia nie jest podstawą do cc, bo "każda się boi porodu".
              Więc jeśli któraś ma zaświadczenie od psychiatry i chiałaby tam spróbować to nie zostaniecie zakwalifikowane.
    • tylkocafe Carollka-wejdz na podany link-cc w Wwie 10.09.11, 18:15
      forum.gazeta.pl/forum/w,611,126703987,126703987,cesarka_w_warszawie.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka