twardycukierek 20.11.09, 18:51 Nie gryziemy tu ;) A teraz spad mi stąd, fruuuuuuuuuuuu! :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vidmo76 Re: Vidzisz Vidmo... ;))) 21.11.09, 12:45 Nie bardzo Cię rozumiem, zresztą dziś nie zaciekawię się czuję i wszystko definiuje opacznie. Znaczy się, że mam se iść? Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Vidzisz Vidmo... ;))) 21.11.09, 13:58 Też nie bardzo rozumie,,,czyżby dyktatura,tajna policja,urząd cenzorski,ograniczenie wolności słowa i wolności poglądów? Jeśli tak to tez sobie idę:( Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: Vidzisz Vidmo... ;))) 21.11.09, 15:01 Vidzisz, vidmo - każdy jakiś jest. cukierek, na ten przykład, maniakalnie łaknie wieloznaczności i nie przepuści żadnej okazji, żeby coś zagmatwać. cukierkowe teraz spad mi stąd ja rozumiem jako teraz mnie stąd spadać. Mnie, czyli temu cukierku. A że można to odczytać inaczej? Cóż, każdy jakiś jest. :D Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Vidzisz Vidmo... ;))) 21.11.09, 16:23 Dobrze Oktan prawi, polać mu :D ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Vidzisz Vidmo... ;))) 21.11.09, 16:43 woda.na.mlyn napisał: > Dobrze Oktan prawi, polać mu :D ;) Absolutnie, W ;DDDD [img]https://www.szene-drinks.com/images/news_pics/intern/1268/ABSOLUT%20VODKA_ROCK_3.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Vidzisz Vidmo... ;))) 21.11.09, 16:38 niski.oktan napisał: > > cukierek, na ten przykład, maniakalnie łaknie wieloznaczności i nie przepuści żadnej okazji, żeby coś zagmatwać. > Uniosłam się wzruszeniem :DD Mój konterfekt, jak ze szpili strzelił ;) Courageous and novel! :DD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Vidzisz Vidmo... ;))) 21.11.09, 16:35 Nie, nie tak... to mnie spad, czyli ja wczoraj wieczorem spadłam stąd :) Jesteś z nami już jakiś czas i wiesz, że w ten sposób do nikogo i nigdy się nie zwracam. OK? :) Odpowiedz Link Zgłoś
vidmo76 Re: Vidzisz Vidmo... ;))) 22.11.09, 01:05 Nie wiem, dalej nie rozumiem Cię. Mogła byś normalnie po ludzku napisać, czy mam tu pisać czy nie?! Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Vidzisz Vidmo... ;))) 22.11.09, 09:39 Nie zwracaj uwagi na nic i pisz. Odpowiedz Link Zgłoś