niunka25 19.12.11, 22:43 Dziewczyny poradźcie z doświadczenia który szpital wybrać. Zależy mi na darmowym znieczuleniu i żeby były przyzwoite warunki oraz dobry personel. Krocza nie muszą mi chronić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artdesign84 Re: Szpitale Warszawa 20.12.11, 03:58 Boże, dziewczyno, przejrzyj choć dwie strony forum - są tysiące opinii o szpitalach Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka_w_25 do artesign84 20.12.11, 07:53 obserwuje twoje wpisy od jakiegos czasu czy ty jestes jakos mocno szkrzywdzona przez zycie ze wylewasz swoj jad na tym forum. jak masz tak doradzac to lepiej sobie daruj te porady. a z tego co pamietam juz urodzilas wiec nie stresujac innych ciezarnych najlepiej sie tu nie udzielaj Odpowiedz Link Zgłoś
artdesign84 Re: do artesign84 22.12.11, 03:18 o kurcze! to Ty nie masz ciekawszych rzeczy do roboty, niż obserwowanie moich postów? hmm To miło, że stałam się częścią czyjegoś życia A co do Twoich rad - mam je gdzieś - będę odpisywała na co chcę i jak chcę... I wierz mi, ze pokrzywdzona w życiu w żaden sposób nie jestem PS. jak będziesz grzeczna to może nawet przyślę Ci moje zdjęcie muaa Wesołych Świąt Odpowiedz Link Zgłoś
niunka25 Re: do artesign84 23.12.11, 15:39 no właśnie jest tyle opinii że człowiek głupieje Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: Szpitale Warszawa 20.12.11, 17:23 na Madalińskiego? warunki bardzo dobre, po remoncie, sale położnicze z łazienkami, łózka w większości nowe, sterowane pilotem, czysto. Sale porodowe - dobre nie wiem co jeszcze - jedzenie słabawe no ale to chyba standard wszedzie ZZO - musisz płacić 700 zł ale potem można napisac podanie z prośba o zwrot i podobno zwracają - od trzech dziewczyn słyszałam ze im zwrócili Odpowiedz Link Zgłoś
nika19811 Re: Szpitale Warszawa 20.12.11, 22:04 Ja polecam Solec, tu pisałam o nim wcześniej: forum.gazeta.pl/forum/w,588,129128405,129328070,Re_solec_2011.html Odpowiedz Link Zgłoś
mademoiselle_kociczka Re: Szpitale Warszawa 21.12.11, 17:00 Ja rodziłam na Starynkiewicza 5 lat temu i teraz w marcu zamierzam ponownie się tam rozpakować. ZZO za darmo na 100%-rozmawiałam już z moim lekarzem prowadzącym, z którym może uda mi się także przejść przez II poród. 5 lat temu miałam swoją położną i poród odbierał właśnie mój gin, także wspominam to-mimo mega bólu-całkiem dobrze, warunki niezłe (tylko teraz nie ma sal o podwyższonym standardzie za dopłata, ale można na taką trafić bezpłatnie; inne poporodowe-z tego co słyszałam-teraz dwuosobowe). Odpowiedz Link Zgłoś
pepparkakor Re: Szpitale Warszawa 29.12.11, 13:19 pstrabiedronka napisała: > na Madalińskiego? > ZZO - musisz płacić 700 zł ale potem można napisac podanie z prośba o zwrot i p > odobno zwracają - od trzech dziewczyn słyszałam ze im zwrócili a to ciekawe, bo mi nie chcą oddać... po ilu pismach zwracaja? (za mna dopiero jedno) Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: Szpitale Warszawa 29.12.11, 23:49 ja nie brałam to nie wiem - jak chodziłam jeszcze w ciąży do przychodni to rozmawiałam z dziewczynami - spotkałam 3 takie, które powiedziały, że miały zwroty. Szczegółów niestety nie znam... Odpowiedz Link Zgłoś
agiks25 Re: Szpitale Warszawa 21.12.11, 21:52 ja polecam praski, znieczulenie za darmo, ekstra personel, jak wykupisz jedynke za 100 zł/doba to warunki sa ok. Rodziłam w pazdzierniku i milo wspominam Odpowiedz Link Zgłoś
melancho_lia Re: Szpitale Warszawa 27.12.11, 13:37 Rodziłam na inflanckiej i na Żelaznej- na inflancką nie wrócę na pewno, żelazna w 100% na tak (a dziecko z problemami zdrowotnymi było- opieka ekstra). Żałuję, ze za pierwszym razem nie wybrałam Św. Zofii. Odpowiedz Link Zgłoś