Dodaj do ulubionych

Dyrekcyjna-studenci

16.06.04, 14:06
Czy ktoras z mam rodzących na Dyrekcyjnej rodziła w asyście studentów? Jest
to szpital kliniczny i podobno jeżeli ktos decyduje sie na porod w szpitalu
klinicznym to musi sie liczyc z obecnoscia studentow w czasie porodu.
Obserwuj wątek
    • kopytko1 Re: Dyrekcyjna-studenci 16.06.04, 14:33
      Hej,ja rodziłam i to dwa razy i osobiście nie widzę w tym problemusmile W końcu
      gdzieś muszą się uczyć. Oni patrzą a Tobie na pewno krzywda się nie stanie.No bo
      nie pokażą czegoś złego prawda?Ale możesz się nie zgodzić na ich asystę,Twoje prawo.
      Mnie a właściwie synkowi pomógł jeden student wyjść na światsmile

Pozdrawiam,Ewa i chłopaki
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=7914146
      • ala58 Re: Dyrekcyjna-studenci 17.06.04, 09:11
        Czyli jest szansa,ze nie wyraze zgody na ich obecnosc przy porodzie?
        • kopytko1 Re: Dyrekcyjna-studenci 17.06.04, 09:43
          Oczywiscie ze mozesz sobie tego nie zyczyc i odmowic ich asystysmile
          Ewa
          • ala58 Re: Dyrekcyjna-studenci 17.06.04, 11:16
            Te z mi sie tak wydawalo.Chodze prywatnie do lekarza pracujacego w tym szpitalu
            i na moje pytanie czy studenci moga byc w czasie porodu,odpowiedzial mi,ze
            skoro wybieram szpital kliniczny to musze sie liczyc z taka ewentualnoscia.
            Ps.A kiedy rodzilas na dyrekcyjnej? W jakim miesiacu? Bo ja mam termin na
            poczatek pazdziernika,ale moze urodze pod koniec wrzesnia (wtedy nie ma jszcze
            studentow).
            • magdalenax Re: Dyrekcyjna-studenci 18.06.04, 10:35
              Z tego co wiem to w szpitalu klinicznym trzeba sie liczyc z obecnoscia
              studentow. Byl juz jakis watek na ten temat ale niestety nie umiem go teraz
              znalezc.

Magda
              • roxy_roxy Re: Dyrekcyjna-studenci 18.06.04, 11:27
                prawem pacjenta jest nie zgodzić się na studentów, tak jak i na lewatywę
                • kopytko1 Re: Dyrekcyjna-studenci 18.06.04, 13:15
                  Hej,ja rodziłam dwa razy w maju,lewatywy odmówiłam a za drugim razem nawet mi
                  nie proponowano,można również samej pozbyć się włosków(tylko tam gdzie
                  nacianają) więc radzę to zrobić samej bo wiesz tu Cię boli a tu dopiero pani
                  goli(zawsze nową żyletką czy maszynką)...
                  Mnie akurat wogóle studenci nie przeszkadzali,wydaje się że ich nie ma,bo
                  najważniejsze jest dziecko a nie jacyś ludzie którzy chcą się uczyćsmile Nie no a
                  tak serio to możesz odmówić a możesz pomyśleć że kiedyś np.twojej córeczce
                  przyda się ich pomoc...

Ewa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka