patrischa 22.06.04, 10:59 czy ktos uczeszczal do szkoly rodzenia w tym szpitalu?warto?czy na zajeciach tez odbywaja sie cwiczenia?czy trzeba miec ze soba ubranie sportowe?a jak wrazenia po pordzie w miejskim? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmc3 Re: SZCZECIN-szpital miejski 22.06.04, 12:12 Cześć, co prawda do szkoły rodzenia przy tym ani żadnym innym szpitalu nie uczęszczałam, ale w najbliżą niedziele idę umówić się na termin cesarki, która ma być wykonywana właśnie w miejskim. Jeśli zatrzymają mnie od razu na oddziale to za około tydzień będę mogła napisać coś więcej na temat tego szpitala, a jeśli odeślą mnie do domu i każą przyjechać za kilka dni, to za ok. 2 do 3 tygodni będę słuzyła informacją. A Ty na kiedy masz termin, może się spotkamy na oddziale ??? Pozdrawiam, Magda Odpowiedz Link Zgłoś
patrischa Re: SZCZECIN-szpital miejski 22.06.04, 12:20 no ja termin mam dopiero 22 wrzesnia, wiec jeszcze troszke, ale za tydzien wybieram sie do szkoly rodzenia ze swoim facetem i chcialam wiedziec co i jak Odpowiedz Link Zgłoś