mpp8 07.07.04, 11:21 Czy ktos cos wie o tej p.doktor? Chodzila do niej moja kolezanka ze 2 lata temu i b.poleca.Podobno p.doktor wyjechala gdzies, ale ma wrocic jesienia czy ktos cos wie? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziulek8 Re: dr Pertynska, z ICZMP w Lodzi? 08.07.04, 17:46 Hej Podnodze watek!! mpp8 napisała: > Czy ktos cos wie o tej p.doktor? Chodzila do niej moja kolezanka ze 2 lata > temu i b.poleca.Podobno p.doktor wyjechala gdzies, ale ma wrocic jesienia czy > ktos cos wie? > pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
makufka Re: dr Pertynska, z ICZMP w Lodzi? 08.07.04, 21:00 Jesli chodzi o dr Magdę Pertyńską to nie polecam. Miałam z nia same złe doświadczenia. Nieprawidłowo zdjagnozowała mi torbiel na jajniku i kazała operować, podczas gdy nie było to konieczne. Słyszałam też, że właśnie z powodu tego typu wpadek przestała pracować w szpitalu. Ale może znów ją przyjęli. W każdym razie odradzam, bo wiele słyszałam o jej niekompetencji Odpowiedz Link Zgłoś
mpp8 Re: dr Pertynska, z ICZMP w Lodzi? 09.07.04, 17:11 Hej, dzieki za info,ale ja mam zupelnie inne opinie od znajomych, prowadzila ciaze kilku kolezankom i byly b.zadowolone...... makufka napisała: > Jesli chodzi o dr Magdę Pertyńską to nie polecam. Miałam z nia same złe > doświadczenia. Nieprawidłowo zdjagnozowała mi torbiel na jajniku i kazała > operować, podczas gdy nie było to konieczne. Słyszałam też, że właśnie z powodu > > tego typu wpadek przestała pracować w szpitalu. Ale może znów ją przyjęli. W > każdym razie odradzam, bo wiele słyszałam o jej niekompetencji Odpowiedz Link Zgłoś