Dodaj do ulubionych

KAROWA -polecam jest super

04.12.04, 20:09
Rodzilam co przwda rok temu ale...
warunki i opieka medyczna jest wspaniala.szpital czysty po remoncie nowy
sprzęt medyczny np. nowe lozka (regulowana wysokosc oraz ust.plecow
autonomatycznie) jak jestes zmeczona po porodzie to dzidzius moze byc na
oddziale noworodkow.i wiele innych zalet i jest tanszy od szpitala sw.zofii
Obserwuj wątek
    • k-julka Re: KAROWA -polecam jest super 06.12.04, 10:12
      Słucham??? Też rodziałam ponad rok temu na Karowej i nie przypominam sobie żeby
      można było zostawić dzidziusia na oddziale noworodkowym po porodzie. Ja padałam
      na pysk i nikt z kulawą nogą się nie zainteresował mną ani moim dzidziusiem,
      więc nie wiem kiedy to było i gdzie ???O czym ty piszesz dziewczyno????
      • malwes Re: KAROWA -polecam jest super 07.12.04, 08:45
        K-julka. Ja też rodziłam prawie rok temu na Karowej - to o czym pisze Barbie
        się zdarza ale to zależy od położnej i jej dobrej chęci - mnie zaproponowano,
        że zabiorą synka na noc, żebym mogła odpocząć (cała leżana ciąża, synek 2340g)
        ale nie chciałam. Jeśli wykupujesz dyżur nocny położnej (chyba około 250zł) to
        z tego co wiem też ona pyta, czy dziedziuś zostaje przy Tobie i ona przychodzi
        pomóc w karmieniu, przewijaniu, kąpieli czy też zabiera dzieciątko na noworodki
        i tam dogląda i tylko przywozi na karmienie. Wszystko zależy od dobrych chęcie
        położnych, na ktore się trafi.
        Pozdrawiam.
        • k-julka Re: KAROWA -polecam jest super 07.12.04, 09:46
          No widzisz moje dzieciatko urodziło się 4.400 więc poród nie była za ciekawy.
          Nikt mnie nie poinformował o płatnym dyżurze nocnym (na pewno bym się
          zdceydowała)nikt mnie o nic nie pytał i nie zaproponował żadnej pomocy.
          Zapłaciłam za poród rodzinny 350 zł i za znieczulenie 400. Ale o płatnym
          dyżurze dowiedziałam się właśnie teraz od Ciebie.
          • jaskier73 Re: KAROWA -polecam jest super 21.12.04, 14:57
            Ja tez rodzilam na Karowej 7 maja br. Bylo super - mimo ze mialam cesarke, na
            ktora musial wyrazic zgode profesor, a jak wiadomo nie jest to latwe - jestem
            bardzo zadowolona i nastepna dwojke tez tam chce rodzic. A tak na marginesie
            nie placilam za nic a opieka i fachowa pomoc byla na kazda prosbe, mimo, ze w
            weekendy jest mniej ludzi - ciecia budzetowe(czytaj NFZ).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka