pat171 25.02.05, 09:00 Dziewczyny mam prosbe, czy ktoras z was moze mi cos napisac o dr Pałaszewskim z Solca? Czy ktoras miala prowadzona przez niego ciąże, albo np. rodzila na jego dyzuze? Pls o opinie i info. Z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katka8 Re: opinia o lekarzu z Solca?! 25.02.05, 13:53 Cześć. Jestem w 32 tyg. ciąży, którą od początku prowadzi dr Pałaszewski. Nie mam żadnych zarzutów. Wszystkie podstawowe badania, w tym na przezierność karku (o której nie zawsze lekarze pamiętają i wykonują)zostały mi zlecone. Generalnie, co bardzo mi odpowiada, podchodzi do wszystkiego naturalnie, nie panikuje, nie straszy. Dużo mówi, o wszystko można zapytać, nie wykazuje zniecierpliwienia. Jest zdecydowany. Mam nadzieję, że bedzie mógł być podczas porodu, choć wiem, że najważniejsza jest położna. Będę rodziła prawdopodobie na Solcu i tam chodzę do szkoły rodzenia. Pozdrawiam. Jeśli masz pytania, jestem do dyspozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
barbamama Re: opinia o lekarzu z Solca?! 25.02.05, 18:16 Pałaszewski jest super , odbierał moja Alcię asystował przy Maciusiu (połozna sobie poradziła)- Mimo ze jestem pacjentką dr Raka bardzo mile wspominam Pałaszewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
hubcio51 Re: opinia o lekarzu z Solca?! 03.03.05, 13:49 Witam, moja ciaze prowadzi wlasnie dr. Palaszewski, jest super,konkretny o wszystko mozna zapytac wszystko spokojnie opowie, ma czas, podczas wizyt nie patrzy na zegarek aby szybciej,tez bede rodzic na Solcu i najprawdopobniej przez cc gdyz moj maly jest duzy, jutro idziemy na wizyte wiec sie wszystko okaze, termin mam na 7 marca, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
katinka Re: opinia o lekarzu z Solca?! 10.03.05, 13:07 Prawdopodobnie bede rodzic na Solcu. Gdzie przyjmuje ten lekarz i moze jakis telefon? Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś