magdalena202 03.04.05, 13:25 chciałam sie dowiedziec jakie macie opinie na temat gdzie lepiej rodzic czy kliniczna,wojewudzki czy zaspa??????muj e-meil potrzebująca3@o2.pl lub GG 3640478 czekam na opinie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuz-anka Re: do mam z gdańska 03.04.05, 17:04 Polecam i wojewódzki, i Zaspę. Odradzam Kliniczną. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena202 Re: do mam z gdańska 05.04.05, 10:12 zuz-anka napisała: > Polecam i wojewódzki, i Zaspę. Odradzam Kliniczną. mogłabyś to troche rozwinoc?????????????dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
kinada Re: do mam z gdańska 05.04.05, 12:02 Cześć!!! Ja również zastanaiałam się gdzie rodzić i postanowiłam rodzic na Zaspie. A to dlatego,że poprostu jest tam ładnie,schludnie,słyszalam dobre opinie o tym szpitalu i podobno jest tam najlepszy sprzęt dla niemowlaczków.. kinga+natalka w brzuszku Odpowiedz Link Zgłoś
sylvia_w Re: do mam z gdańska 05.04.05, 12:05 Witam! Ja zamierzam rodzić w Wojewódzkim, z tego co się dowiedziałam od znajomej mojej mamy to w szpitalu na Zaspie i na Klinicznej panuje gronkowiec,no i na stronie fundacji: Rodzić po ludzku - Wojewódzki otrzymał najlepsza opinię. Pozdrawiam Sylwia (18tc) Odpowiedz Link Zgłoś
zuz-anka Re: do mam z gdańska 05.04.05, 12:33 Moja rodzina ma bardzo złe doświadczenia zdrowotno-sanitarne jesli chodzi o kliniczną (dość świeże), natomiat 2 pozostałe szpitale są czyste, jasne schludne, doskonała opieka. Za 5 dni mam cc na Zaspie, gdybym miała rodzić naturalnie, to wybrałabym wojewódzki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mama_adrianka Re: do mam z gdańska 05.04.05, 15:49 sama rodzilam na zaspie 3 miesiace temu.I ja i moj maz jestesmy bardzo zadowoleni zarowno z opieki jak i z warunkow Odpowiedz Link Zgłoś