m18643 09.04.05, 19:06 Dziewczyny proszę pomóżcie- szukam dobrego, fachowego ginekologa - położnika we Wrocławiu. Liczę na waszą pomoc, bo przecież każda z nas wie jakie to szczęście trafić na lekarza z powołania, zwłaszcza jeśli chce sie mieć śliczną i zdrową dzidzię Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciapek7 Re: SZUKAM DOBREGO GINEKOLOGA WE WROCŁAWIU- POMÓŻ 09.04.05, 20:59 jest na forum zdrowie kobiety taki wątek biała lista ginekologów i jest tam sporo opinii o wrocławskich lekarzach, ja osobiście mogę polecić Ci tego , do którego cały czas chodzę i mam do niego zaufanie, szczególnie teraz, kiedy spodziewam się dzidziusia, jak i przedtem , kiedy starałam się o dziecko ponad rok. Do tego prawie cała żeńska część mojej rodziny chodzi do niego i są zadowolone. Jest dobrym fachowcem i dodatkowo bardzo sympatyczny. Dr nauk medycznych Wiktor Jarosz, przyjmuje w prywatnej przychodni Mediconcept, przy ul. Krzyckiej 94. Plusem jest to, że wszystko robi się u niego na miejscu, USG i inne potrzebne badania. Wizyta kosztuje 80 zł. Mają swoją stronę internetową www.mediconcept.pl. Polecam i pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
m18643 Re: ciapek7 10.04.05, 09:39 Dzięki wielkie. Na pewno zagladnę na to forum zdrowie kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
buka4 Re: SZUKAM DOBREGO GINEKOLOGA WE WROCŁAWIU- POMÓŻ 10.04.05, 22:00 CM LIM we Wrocławiu, jest tam kilka fajnych na ul. Szewskiej - zobacz www.cmlim.pl Odpowiedz Link Zgłoś
asia06 Re: SZUKAM DOBREGO GINEKOLOGA WE WROCŁAWIU- POMÓŻ 11.04.05, 22:51 Dr Jarosz - "Mediconcept" www.mediconcept.pl Poprzednich dwóch lekarzy zmieniłam. Ten jest super. Na forum są inne dobre opinie na jego temat Odpowiedz Link Zgłoś