askajaworska 01.05.05, 11:44 czy ktos moze mi cos o nim powiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
married Re: szalczynski lodz 01.05.05, 13:42 a co cię interesuje? Prowadził obie moje ciąże więc może będę mogła ci pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
askajaworska Re: szalczynski lodz 02.05.05, 09:28 no jaki jest ? moze byc przy porodzie? ponoc nie jest mile widziany w szpitalach. dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
married Re: szalczynski lodz 02.05.05, 10:22 Ja go lubię. Jest sympatyczny, spokojny, badanie przeprowadza delikatnie. Nieźle wyposażony gabinet. 2 aparaty USG jeden do USG kardiolog. Nie pracuje w żadnym szpitalu może dlatego nie jest tam mile widziany. Nie wiem tego. Spotkałam się z wieloma opiniami na jego temat. Jedne dziewczyny są zadowolone (ja jestem), a inne nie. W gabinecie czysto, w poczekalni jest telewizor, gazety do czytania i woda min. Na wizyty w ciąży chodzi się co miesiąc. Badania też się robi co miesiąc (morfologia i mocz). Cytologię pobiera na początku ciąży. Wynik jest po tygodniu. Co wizyta jest wykonywane USG. Gabinet jest czynny w dobrych godzinach 8-13 i 15-19. Umawiasz się na konkretną godzinę. Pierwsza wizyta kosztuje ok 100 zł. Następne są tańsze. Coś ok 70. Zawsze możesz iść i przekonać się sama jaki jest. A jak nie będzie Ci odpowiadał to po prostu zrezygnujesz. Ja byłam zadowolona. Prowadził obie moje ciąże. Pozdrawiam K. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania to chętnie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_pietrzyk Re: szalczynski lodz 02.05.05, 16:32 Do Szalczyńskiego chodziłam przed ciążą. Na prowadzenie ciąży nie zdecydowałam się, bo wiedziałam,że będę miała cc i na niego nie będę mogła liczyć. Rzeczywiście, nie pracuje w żadnym szpitalu. Nie jest zbyt wylewny i niektórym osobom może to nie pasować. Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
married pomyliłam godziny przyjęć 04.05.05, 17:13 gabinet jest czynny do 18:00 a nie do 19:00. Przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
m_zb1 Re: szalczynski lodz 04.05.05, 18:39 Dr Szalczyński prowadził moją ciążę.Jestem zadowolona.Rzeczywiście nie jest zbyt wylewny, ale jeśli chodzi o leczenie, jest fachowy, zawsze wszystko wyjaśni.Nie pracuje nigdzie w szpitalu, to fakt, ale w moim przypadku kontakt z położną wystarczył, aby poród przebiegł prawidłowo. Podaje GG, jeśli chcesz o coś zapytać, napisz:1297143 Pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś