Dodaj do ulubionych

gin prowadzący Warszawa

30.05.05, 12:26
Szukam fajnego lekarza prowadzącego w Warszawie. Może mogłybyscie mi kogos
polecić. Z góry dziekuję
Obserwuj wątek
    • joasia76 Re: gin prowadzący Warszawa 30.05.05, 16:10
      Dr Mariusz Wójtowicz. Przyjmuje m.in. w Towarzystwie Rozwoju Rodziny na Pl.
      Trzech Krzyży. Dużo dobrego jest na jego temat na tym forum. Ja też bardzo
      polecam tego lekarza. Ma wspanałe podejście do pacjentki, jest bardzo
      sympatyczny, kompetentny, dzięki jego pomocy mamy cudowną córeczkę.
      • kajtanka Re: gin prowadzący Warszawa 31.05.05, 10:35
        Ja polecam dr Radkiewicz, tez pracuje w tym samym miejscu co Wójtowicz i oboje
        pracują na Inflanckiej, Jest naprawde super, ma się poczucie bespieczeństwa pod
        jej opieką, polecam ją serdecznie bo warto. Pozdrawiam smile)
    • maczkama Re: gin prowadzący Warszawa 31.05.05, 14:23
      A ja polecam doktor Sarnowską. Pracuje w praskim. Też tu o niej dużo dobrego
      czytałam, a sama byłam b. zadowolona i z prowadzenia ciąży i z porodu. Jest
      przy porodzie bez dodatkowych opłat, poleciła mi ją przyjaciółka która z nią
      dwoje dzieci rodziła i miała ciąże z komplikacjami. Przetestowana b. dobrze p
      doktor
    • mojsam Re: gin prowadzący Warszawa 31.05.05, 16:04
      Ja również polecam Panią dr Annę Sarnowską. Potwierdzam pracuje w szpitalu
      praskim. Dzieki niej dotrwałam do dziewiatego miesiaca ciąży. Jest bardzo miła,
      kompetentna i czyłam się pod jej okiem bardzo bezpiecznie. Może nie koniecznie
      sie z gadzam z bezpłata obecnością przy porodzie ale to tak na marginesie.
      Naprawdę polecam z całego serca, naprawdę dobry specjalista.
      Tel. do niej: 602 423 345
      • maczkama Re: gin prowadzący Warszawa 01.06.05, 13:35
        U mnie było tak: Po badaniu okazało się że jestem przygotowana do porodu i
        właściwie może się zacząć w każdej chwili. Pani doktor następnego dnia miała
        dyżur w szpitalu i powiedziała żebym przyszła to urodzę na jej dyżuże.
        Przyszłam, przebiła mi pęcherz płodowy, urodziłam za 2 godźinki. Byłam z mężem,
        płaciliśmy tylko za położną. Sarnowskiej dodatkowo nie. Chodziłam do niej
        prywatnie całą ciążę. Ale wiem, że jak się nie umawiasz z nią na dyżur, tylko
        ma przyjechać do szpitala jak ty zaczynasz rodzić to oczywiście płacisz za taką
        jej gotowość. Ja sobie bardzo chwalę moją opcję ekonomiczną. Bardzo konkretna,
        bezpośrednia i kompetentna p. doktor. Typ kumpelki - harcerki.
    • azymut17 Re: gin prowadzący Warszawa 31.05.05, 16:22
      Najwięcej namiarów znajdziesz na Białej Liście Dobrych Ginekologów
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18090&w=11348558

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka