Dodaj do ulubionych

Polecam Żelazną!!

15.06.05, 14:34
Rodziłam z Marzeną Obsowską - bardzo miła i sympatycznz położnasmile Bardzo mi
pomogła i przyspieszyła poródsmile)

Personel po porodzie pomocny. Nie mogę narzekać, wręcz przeciwnie gorąco
polecamsmile Każde następne dziecko na pewno tam będę rodzićsmile)
Obserwuj wątek
    • makola Re: Polecam Żelazną!! 15.06.05, 19:03
      A czy rodziłaś bez dodatkowych opłat?
      • cgvd Re: Polecam Żelazną!! 15.06.05, 19:59
        A ja tez tam rodzilam moje pierwsze dziecko i wcale nie polecam mimo ze szpital
        ma tak wspaniala renome to drugi raz bym tam nie rodzila i nie rodzilam(drugi
        raz bylo w innym miescie).Przyjechalam do szpitala o 8.30 z dosc duzym
        rozwarciem i dali mi wszystko co tylko mozliwe (znieczulenie zewnatrzoponowei
        cos jeszcze w tej chili ne pamietam)i moj porod i tak zakonczyl sie cesarskim
        cieciem o 19.20!!!!!!!Dodam tylko ze wszystko bylo placone prywatnie
        znieczulenie, osobny pokoj,polozna do mojej dyspozycji przez caly czas-
        wszystko co tylko chcialam i nigdy tam juz nie wroce rodzic,nigdy.Z tego porodu
        zostaly mi tylko nie dobre wspomnienia i straszna blizna po cesarce.

Dlatego drugi porod to ze wzgledu co przeszlam pierwszym razem zdecydowalam sie
        na cesarke na zyczenie .Rodzilam w Szczecinie na Pomorzanach Trafilam na
        wspaniala lekarke ktora zajela sie mna jak trzeba poprawila tamta blizne po
        pierwszym porodzie i oczywiscie dzisiaj jej nawet nie widac(nie mogla uwierzyc
        ze pierwszy raz rodzilam w Szpitalu Sw.Zofii kiedy zobaczyla tamta blizne!!!)

Kazdy ma inne doswiadczenia ja mialam takie ...
        Nie chce nikogo straszyc tym postem
        Powodzenia
        • hanna26 Re: Polecam Żelazną!! 15.06.05, 21:51
          Ja też nie polecam Żelaznej, gdzie parę lat temu rodziła moja koleżanka.
          Brrrr.... Gdy rodziłam moje pierwsze dziecko dwa lata temu, najbardziej bałam
          się tego, że mnie odeślą na Żelazną. Brrrrrr.
          • annalena Re: Polecam Żelazną!! 15.06.05, 23:13
            gdzieś już pisałam, że strasznie żałuję, że negatywne opinie o św. zofii
            pojawiły się tak późno. ja, wybierając szpital, kierowałam się też m.in.
            wypowiedziami z tego forum i przez parę miesięcy nie było żadnej negatywnej!
            aha! i pamiętajcie! w każdym szpitalu, jest dobrze, jak jest dobrze (tzn. jeśli
            poród przebiega książkowo albo w mieści się w jakiejś normie). a jeśli coś idzie
            nie tak, uważam, że wtedy personel powinien dbać o pacjętkę SZCZEGÓLNIE.
            no, ale nie zawsze tak jest...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka