ejdz 15.06.05, 14:34 Rodziłam z Marzeną Obsowską - bardzo miła i sympatycznz położna Bardzo mi pomogła i przyspieszyła poród) Personel po porodzie pomocny. Nie mogę narzekać, wręcz przeciwnie gorąco polecam Każde następne dziecko na pewno tam będę rodzić) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makola Re: Polecam Żelazną!! 15.06.05, 19:03 A czy rodziłaś bez dodatkowych opłat? Odpowiedz Link Zgłoś
cgvd Re: Polecam Żelazną!! 15.06.05, 19:59 A ja tez tam rodzilam moje pierwsze dziecko i wcale nie polecam mimo ze szpital ma tak wspaniala renome to drugi raz bym tam nie rodzila i nie rodzilam(drugi raz bylo w innym miescie).Przyjechalam do szpitala o 8.30 z dosc duzym rozwarciem i dali mi wszystko co tylko mozliwe (znieczulenie zewnatrzoponowei cos jeszcze w tej chili ne pamietam)i moj porod i tak zakonczyl sie cesarskim cieciem o 19.20!!!!!!!Dodam tylko ze wszystko bylo placone prywatnie znieczulenie, osobny pokoj,polozna do mojej dyspozycji przez caly czas- wszystko co tylko chcialam i nigdy tam juz nie wroce rodzic,nigdy.Z tego porodu zostaly mi tylko nie dobre wspomnienia i straszna blizna po cesarce. Dlatego drugi porod to ze wzgledu co przeszlam pierwszym razem zdecydowalam sie na cesarke na zyczenie .Rodzilam w Szczecinie na Pomorzanach Trafilam na wspaniala lekarke ktora zajela sie mna jak trzeba poprawila tamta blizne po pierwszym porodzie i oczywiscie dzisiaj jej nawet nie widac(nie mogla uwierzyc ze pierwszy raz rodzilam w Szpitalu Sw.Zofii kiedy zobaczyla tamta blizne!!!) Kazdy ma inne doswiadczenia ja mialam takie ... Nie chce nikogo straszyc tym postem Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
hanna26 Re: Polecam Żelazną!! 15.06.05, 21:51 Ja też nie polecam Żelaznej, gdzie parę lat temu rodziła moja koleżanka. Brrrr.... Gdy rodziłam moje pierwsze dziecko dwa lata temu, najbardziej bałam się tego, że mnie odeślą na Żelazną. Brrrrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
annalena Re: Polecam Żelazną!! 15.06.05, 23:13 gdzieś już pisałam, że strasznie żałuję, że negatywne opinie o św. zofii pojawiły się tak późno. ja, wybierając szpital, kierowałam się też m.in. wypowiedziami z tego forum i przez parę miesięcy nie było żadnej negatywnej! aha! i pamiętajcie! w każdym szpitalu, jest dobrze, jak jest dobrze (tzn. jeśli poród przebiega książkowo albo w mieści się w jakiejś normie). a jeśli coś idzie nie tak, uważam, że wtedy personel powinien dbać o pacjętkę SZCZEGÓLNIE. no, ale nie zawsze tak jest... Odpowiedz Link Zgłoś