justina_w 25.07.05, 09:50 Dziewczyny czy któraś rodziła w Rybniku na ul. Energetyków? Jakie macie wrażenia? Czy to dobry szpital? Godny polecenia? Ja co prawda jestem z Żor ale chyba tam będę rodzic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasial70 Re: Rybnik ul.Energetyków 25.07.05, 14:26 Tak, ja rodziłam.generalnie pozytywne wrażenia. Troszke na ten temat było na prywatnym forum "Przyszłe mamy z okolic Katowic" oraz na wojewódzkim a także tu : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=588&w=16473149&v=2&s=0 Mój nr GG 8022052 - chętnie odpowiem na pytania Odpowiedz Link Zgłoś
gugus.25 Re: Rybnik ul.Energetyków 29.08.05, 20:54 Czemu Rybnik wodzisławski szpital jest super.Bardzo sympatyczne i przemiłe położne na trakcie porodowym na oddziale tez choc zależy .porody rodzinne za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
anja.t Re: Rybnik ul.Energetyków 29.08.05, 21:53 Jeżeli nie musisz rodzić w Rybniku to nie rób tego. Ja mam koszmarne wspomnienia z tego szpitala - rodziłam 2,5 roku temu. W Żorach z kolei rodziło sporo moich koleżanek z Rybnika, jedna nawet urodziła bliźniaki i wszystkie sobie chwalą ten szpital. Ja się wybrałam do Rybnika, poniewaz trochę odstraszala mnie ta stara żorska porodówka. Niestety nowa oddali dopiero kilka miesięcy później. Odpowiedz Link Zgłoś