sabrina25 22.09.05, 13:54 Dziewczyny co trzeba wziac dla siebie oraz dzidziusia do szpitala na Brochowie przed porodem? Co jest potrzebne a co zbędne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menadka Re: WYPRAWKA DO SZPITALA NA BROCHOWIE 22.09.05, 14:53 Rodziłąm na Brochowie rok temu. Zważając na agonalny stan polskiej słuzby zdrowia, było co pakować Dla dziecka: 4 bodziaki 4 pajacyki czapeczka paczka pieluch jednorazowych Pampers New Baby Chusteczki do pupy Dla mnie: 1 koszula do porodu 2 koszule do karmienia 1 szlafrok 2 reczniki 3 pary skarpet 6 par majtek siatkowych podpaski poporodowe MOLIMED MIDI (paczka – 28 sztuk)\ 5 Podkłady Fixies (bardzo się przydały. Służyły mi jako podkład, a dziecku kładłam na przewijak) 2 staniki rozpinane do karmienia kapcie klapki pod prysznic papier toaletowy wkladki laktacyjne herbatka dla karmiących HIPP woda mineralna niegazowana (zgrzewka małych butelek) sztućce, kubek plyn Tantum rosa w saszetkach 10 sztuk bepanthen (do brodek i do pupy dzieciaczka) laktator mydlo w plynie szampon szczotka do włosów gumka lub spinka do włosów krem, puder pasta i szczoteczka do zębów lusterko Dokumenty: dowód osobisty karta przebiegu ciazy książeczka zdrowia (aktualna !!) oznaczenie grupy krwi (oryginał) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś