Dodaj do ulubionych

tanie ubrania ciążowe

26.05.12, 16:17
Witam drogie panie mam zaszczyt zaprosić was na zakupy do mojego sklepiku na allegro w ofercie śliczne i tanie zestawy używanej odzieży ciążowej nick sylatola pozdrawiam MAMA STYL
Możliwość zakupu za pobraniem .
Obserwuj wątek
    • sylatola Re: tanie ubrania ciążowe 26.05.12, 16:54
      tu znajdziesz zestawy we wszystkich rozmiarach allegro.pl/listing/user.php?us_id=21963297
      • brzuchatki.pl Re: tanie ubrania ciążowe 25.10.12, 14:06
        Polecam nowy sklep internetowy z odzieżą ciążową oraz dla kobiet karmiących www.sklep.brzuchatki.pl
        • marina73 Re: tanie ubrania ciążowe 16.04.14, 10:03
          Fajne sukienki są na www.haloo.pl jak ktoś jest z Poznania to mają sklep firmowy w Kobylnicy.
          Bardzo duży wybór , przyjazne ceny oraz dużo promocji i wyprzedaży.
          Sklep mieści się przy trasie na Gniezno kilka kilometrów za Poznaniem.
          • stylovebrzuszki Re: tanie ubrania ciążowe 30.04.14, 21:51
            Ciąża, to czas szczególny, duży by o tym pisać. Jest to okres wielkiego święta, oczekiwania, nowych planów, rozmyślań, rozmów. Święto w którym uczestniczą również wszyscy członkowie rodziny. Ciąża, to czas kiedy przestajemy myśleć w kategoriach "JA", teraz jesteśmy "MY" i tylko to się liczy, to jest najważniejsze. Przychodzi czas kiedy zauważamy, że nasze ubrania przestają być funkcjonalne. Coś się zmienia, zaczynają nas uwierać, cisnąć. Pojawiają się obawy, czy przypadkiem nie przeszkadza to dziecku. Jest to moment kiedy zaczynamy szukać ubrań obszerniejszych, może nawet za dużych. Czy na pewno musi tak być? Przecież to jest czas, którym chcemy się dzielić z innymi, chcemy żeby wszyscy cieszyli się wraz z nami. Możemy zadbać o to, żeby wyglądać wtedy stylowo, pięknie, oszałamiająco. Możemy nawet wzbudzać zazdrość u innych naszym zachwycającym wyglądem. Ty i Twoje dziecko zasługujecie na to, aby czuć się komfortowo.
            Ja mam zaszczyt zaprosić wszystkie przyszłe MAMY do odwiedzenia strony internetowej www.stylovebrzuszki.republika.pl, tam znajduje się dostęp do sklepu z odzieżą typowo ciążową, spodnie, sukienki, spódnice, bluzki, sweterki, bieliznę. Jest to odzież nowa, polskich producentów, wygodna i niedroga. Wszystko w zasięgu jednego kliknięcia. Tego potrzebujesz i na to cię stać, dla Ciebie i Twojego dzidziusia.
      • majkel1000 Re: tanie ubrania ciążowe 21.05.14, 21:10
        MAMA STYL to na tej stronie znajdziesz mamastyl.pl/
    • karolkaaa96 Re: tanie ubrania ciążowe 30.01.14, 13:21
      Ja właśnie posiadam sklep z odzieżą ciążową, który będę likwidować. Mam dużo fajnych spodni, bluzek, sukienek, tunik, kurtek w cenach hurtowych. Gdyby któraś z Was była zainteresowana to proszę kontakt: karolka96@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka