ewdik 29.12.05, 11:23 Cześć mam pytanie. Jestem z Zabrza. Po dwóch poronieniach. Czas zmienić lekarza. Bardzo pragnę mieć dziecko. Jestem już po 30. Ktoś polecił mi doktora Bodzka z Bytomia. Czy któraś do niego chodzi i czy jest dobry? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i.n.f.i.n.i.t.y Re: doktor Bodzek 29.12.05, 11:43 Niestety osobiście nie chodziłam do dr Bodzka(żałuje)raz z nim rozmawiałam i wydał mi się bardzo miłym człowiekiem, podaje ci link do "BIAŁEJ LISTY DOBRYCH GINEKOLOGÓW" w Bytomiu, widziałam, że dr Bodzek ma tam dobre opinie. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18090&w=13948449 P.S jeśli chciałbyś jakieś bardziej szczegółowe informacje(telefon, gg) to napisz Odpowiedz Link Zgłoś
malgolkab Re: doktor Bodzek 29.12.05, 13:39 chodze do innej lekarki, ale dra Bodzka poznalam jak lezalam na patologii ciazy i zrobil na mnie bardzo pozytywne wrazenie. jest mily, rzeczowo i konkretnie odpowiada na pytania, nie slyszalam o nim zadnych negatywnych opini. Odpowiedz Link Zgłoś
ewdik Re: doktor Bodzek 30.12.05, 09:21 Serdeczne dzięki za informacje. To sie do niego wybiorę po Nowum Roku. Może w końcu spełnią się moje marzenia Odpowiedz Link Zgłoś