ola19721 08.01.06, 22:38 czy któraś z Was rodziła już w Katowicach, w Klinice w Ligocie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniatomek3 Re: Klinika w Ligocie ... Katowice 09.01.06, 09:16 Tak ja rodziłam. Jakieś masz pytania?? Odpowiedz Link Zgłoś
ola19721 Re: Klinika w Ligocie ... Katowice 10.01.06, 14:10 Nie znam żadnego szpitala w Katowicach.Mieszkam tu od czerwca.Mam rodzić w Klinice w Ligocie.Mam do Ciebie pytania odnośnie opieki połozniczej, lekarskiej, podejścia personelu Kliniki do pacjentki.Czy wiesz może jak wygląda sprawa porodu rodzinnego? Jakie to sa koszta i z kim trzeba to załatwiac? Tak samo interesuje mnie sprawa "opłaconej położnej", no i ewentualnie cc? Poza tym byłabym wdzieczna....gdybys mi napisała w co musze byc zaopatrzona (tzn. wyprawka dla mnie i dla dziecka- jak ma wygladac?). Wiem, że duzo tych pytań, ale będę wdzieczna za wszelkie informacje. Pozdrawiam ola Odpowiedz Link Zgłoś
anja.t Re: Klinika w Ligocie ... Katowice 09.01.06, 10:45 Ja nie rodziłam, ale zaraz po porodzie dziecko zostało odwiezione do tej kliniki. Ja dojechałam w nastepnym dniu. Byłysmy na patologii noworodka ( tej z afery) dwa tygodnie. I na prawdę moge powiedzieć, ze opieka była tam rewelacyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
aniatomek3 Re: Klinika w Ligocie ... Katowice 09.01.06, 11:47 chyba przewieżli je do Centrum Zdrowia Dziecka w Ligocie to nie to samo co Klinika Odpowiedz Link Zgłoś