cahir4 09.02.06, 11:35 Poszukiwany ginekolog przyjmujący w Legionowie, oczywiście jak najlepszy i jeśli to możliwe mający "przełożenie" na jakiś przyzwoity szpital. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
veronka5 Re: Ginekolog w Legionowie 16.02.06, 18:03 witam.moge polecić dr Mateuszczyka-jest naprawdę super,tylko trzeba uważać na jego żarciki...Przyjmuje w starej przychodni na kasę chorych i ma swój prywatny gabinet-chyba na rejmonta.Co do szpitala...to nie wiem gdzie pracuje...Podobno Pająk też jest bardzo dobry.Nie polecam dr Wójtowicz ani dr Stor. Odpowiedz Link Zgłoś
annulak Re: Ginekolog w Legionowie 17.02.06, 10:21 Polecam dra Pająka,przyjmuje w przychodni na Sowinskiego 15a.Teraz chodze do niego w ciazy,jest bardzo dokladny i nic nie bagatelizuje.NIE POLECAM dra PECA,tragiczny lekarz,w pierwszej ciazy o malo nie stracilam przez niego zycia(moje dziecko rowniez),powinien juz tylko prowadzic te swoja wielka klinike a nie leczyc.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wanda731 Do Veronki 5 18.02.06, 12:17 Jeśli możesz, napisz proszę dlaczego nie polecasz dr Katarzyny Wójtowicz. Byłam u niej ostatnio i zastanawiam się czy dalej tam chodzić. Napisz proszę, bo się niecierpliwię, pozdrawiam serdecznie. Nasza Dzidziulka tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20732;47/st/20060412/k/437a/preg.png Odpowiedz Link Zgłoś
margit.b Re: Ginekolog w Legionowie 15.03.06, 16:31 dr Mateuszczyk dobry chyba zart- miałąm 3 grupe cytologii i stwierdził ze nie ma wskazan do robienia cytologii po 8 latach? pozatym nie chce mu sie badac ginekologicznie a słyszałam ze go wyrzucili zato własnie z sowinskiego i dlatego teraz jest w starej przychodni Odpowiedz Link Zgłoś
misia_231 Re: Ginekolog w Legionowie 31.03.06, 09:17 Najlepszym ginekologiem w Legionowie jest dr. Pająk. Przyjmuje w NZOZ na Sowińskiego/3-go maja. Super lekarz. Podchodzi bardzo indywidualnie do każdej pacjentki, niczego nie bagatelizuje. Nie ma problemu z badaniami: cytologia, usg na żądanie w trakcie wizyty, zbada piersi. Jest moim lekarzem już od trzech lat, "pomógł" mi zajść w ciążę. Do tego tanio, dość sprawnie (czasem trzeba poczekać dłużej na wizytę, ale to dlatego, że doktor jest szczegółowy, i nie zwraca uwagi na czas trwania wizyty). Poza tym jest niesamowicie miły, bardzo delikatny. Nieznam lepszego lekarza ginekologa, a kilku już odwiedzałam. Jeśli chodzi o panią Dorotkę (położną środowiskową), to poprostu brak mi słów. Jest niesamowita. Przemiła, zawsze uśmiechnięta, służy poradą, umiejętności położniczę sprawdzę niedługo . Razem z dr Pająkiem tworzą niesamowitą mieszankę wybuchową . Serdecznie Ich polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kania_kania Re: Ginekolog w Legionowie 21.06.06, 08:33 A ja Mateuszczyka nie polecam. Gdy bylismy u niego z mezem mowiac, ze planujemy w ciaze, to stwierdzil "zachodzic, zachodzic, badania zrobimy, jak juz bedzie pani w ciazy" Kania Pawel 10 lat, Kasia 8 lat Odpowiedz Link Zgłoś
wenecja01 Re: Ginekolog w Legionowie 17.02.06, 13:00 Zdecydowanie polecam dr Łepkowska - ordynator szpitala w Nowym Dworze Mazowieckim, bardzo konkretna odpowiedzialna i fachowo podchodząca do sprawy kobieta. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wenecja01 Re: Ginekolog w Legionowie 17.02.06, 13:06 dodam jeszcze, że szpital może nie ma takich standardów jak np Karowa ale wg mnie liczy się odpowiedzialny lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
ala261 Re: Ginekolog w Legionowie 18.02.06, 20:30 a ja niestety nie polecam dr.Łepkowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
iwciab Re: Ginekolog w Legionowie 20.02.06, 22:07 Cześć! Polecam dr Katarzynę Stor, przyjmuje ona raz w tygodniu u Peca gdzie niestety czeka sie długo w kolejce bo nie ma wcześniejszych zapisów,a w pozostałe dni przyjmuje w gabinecie w swoim domu na Suwalnej, prowadzila moje dwie ciąże i nie moge nic zarzucić. Jedyny minus to to, ze w szpitalu gdzie pracuje, nie ma porodówki. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.s10 Re: Ginekolog w Legionowie 04.03.06, 22:38 Dr Stor nie poznała się u mnie, że jestem w ciąży. Opierając się jedynie na wyniku przeprowadzonego przez mnie testu ciążowego (wyszedł negatywny, dopiero kolejny zrobiony po 4 dniach był pozytywny), zaleciła przyjmowanie leków wywołujących miesiączkę!!! Polecam natomiast dr Pająka. Rewelacyjny lekarz, nie bagatelizuje pacjentek, do każdej podchodzi indywidualnie, nie spieszy się (stąd często siedzenie na poczekalni trwa bardzo długo), wszystko dokładnie tłumaczy. Moja ciąża przebiegała bez większych problemów, ale mojej koleżance uratował dziecko. Jest to jeden z niewielu lekarzy, do których mam prawdziwe zaufanie. Dodatkowym plusem jest fakt, że współpracuje z nim świetna pielęgniarka środowiskowa - Pani Dorotka Misterkiewicz. Jest bardzo sympatyczna, a przy tym zna się na rzeczy. Potrafi naprawdę pomóc, dzięki niej nie przestałam karmić piersią mojego synka. Nie musiałam też jechać do szpitala na zdjęcie szwów. Pani Dorotka załatwiłą sprawę u mnie w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
margit.b Re: Ginekolog w Legionowie 15.03.06, 16:34 tak pielegniarka pani dorotka jest chyba najlepsza o jakiej kiedykolwiek słyszalam nigdy nie odmowi pomocy zyczliwa i zawsze usmiechnieta Odpowiedz Link Zgłoś
bettti5 Re: Ginekolog w Legionowie 16.03.06, 13:55 moim zdaniem nie ma w legionowie idealu i jesze ze szpitalem. wybralam opieke w w-wie,ale jesli chodzi o zdjecie szwow to tylko dr.Pec,bardzo delikatny a do tego plastyk, zakladal mi nawet dodatkowe 2 szwy kiedy sie rozeszly i nie wzial dodatkowo pieniedzy,juz nie mowie o tym,ze przyjechal w Boze Cialo zdjac szwy,teraz juz jest zajety swoja kliknika i pewnie by tago nie zrobil,ale bardzo dobrze robi wszelkiego rodzaju zabiegi,uratowal mi zycie jak mialam pozamaciczna ,bo niestety ciążę prowadzi bardzo rutynowo i nie polecam juz jego opieki.kiedys bylo inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
bonda2 Dobry Ginekolog w Legionowie Poszukiwany 20.06.06, 15:03 Kto jest w stanie polecic mi dobrego ginekologa z Legionowa ? Piszę bo może macie kobitki jakies aktualne informacje te są z lutego, marca tego roku. Z góry dziękuję. (Chciałabym zaznaczyć ze byłam raz u p.dr Stor i raz u dr Peca ale to za mało troszkę aby wyrobić sobie jakąś konkretną opinię. Dr Pec dobrze podobno zdiagnozował u mnie tzw. torbiel czekoladową (endometrialną) - potwierdzałam u innego lekarza.U dr Stor była standardowa wizyta - badanie ginekologiczne, cytologia.) Odpowiedz Link Zgłoś
sisi78 Re: Dobry Ginekolog w Legionowie Poszukiwany 21.06.06, 12:44 Ja chodzę do dr Stor-prywatnie. jest bardzo miła, ale moja ciąza przebiega bezproblemowo, więc tak naprawdę nie wiem czy jest dobra pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
wiki200054 Re: Dobry Ginekolog w Legionowie Poszukiwany 21.06.06, 15:05 Polecam dr.Stor prowadziła moją ciążę i byłam naprawdę bardzo zadowolona,słyszałam różne opinie, moja koleżanka wręcz mi odradzała wizytę u pani dr. a ja jakoś poszłam na wizytę i nie żałuję. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś