Dodaj do ulubionych

usg 3D- gdzie waw?

27.03.06, 14:53
jestem w 25 tyg. ciązy i zamierzam wybrac się na usg 3D- czytalam wiele
dobrego na temat dr Kulika z lecznicy przy Krakowskim Przedmiesciu oraz dr
Zwolińskiego, ktory robi tego typu usg w Gromada Medica oraz w Cerdencie-
którego lekarza i ktore centrum wybrac??? doradzcie, dziewczyny kochane!!!
Obserwuj wątek
    • kasiulka82 Re: usg 3D- gdzie waw? 27.03.06, 15:11
      Ja byłam u dr. Madalińskiego w Gromada Medica. To bardzo miły, młody lekarz.
      Wyjaśnia wszystko, opisuje, jest miły, uśmiechnięty i kompetentny.
      • agular Re: usg 3D- gdzie waw? 27.03.06, 15:14
        ja bylam na 3d www.ginekolog.com/ ja bylam tu i nagrywaja na cd wybrany
        fragnent usg smile
        • piedor Re: usg 3D- gdzie waw? 27.03.06, 15:28
          Czy dlugo czeka sie na wizyte?
          • hiacynta07 Re: usg 3D- gdzie waw? 4D jest lepsze 27.03.06, 16:15
            Jak już to idz na 4D, bo to jst najnowsza technologia i zobaczysz jak maluch
            się rusza, a nie tylko trójwymiarowe nieruchome fotki 3D.

Ja chodzę do szpitala na Madalińskiego, ale na pewno w wyszukiwarce znajdziesz
            mnóstwo adresów prywatnych.
            • ileczka76 Re: usg 3D- gdzie waw? 4D jest lepsze 27.03.06, 18:34
              a gdzie w Waszawie mozna zrobic takie usg 4D???
              • margonik Re: usg 3D- gdzie waw? 4D jest lepsze 27.03.06, 18:36
                W tym samym miejscu, co 3D - np. na Krakowskim Przedmieściu.
                • margonik Re: usg 3D- gdzie waw? 4D jest lepsze 27.03.06, 18:37
                  www.ginekolog.com/godziny.htm
          • agular do piedor 27.03.06, 21:51
            na wizyte czeka sie roznie ..raz czekalam tydzien a innym razem z dnia na dzien
    • madzilove Re: usg 3D- gdzie waw? 27.03.06, 19:06
      Polecam dr.Makowskiego.Przyjmuje w lecznicy ul.Lucka lub lecznica CONTENTA w
      Pruszkowie.
      • mimi3211 dr Makowski 27.03.06, 22:21
        Ja tez byłam u dr Makowskiego. Bardzo miły lekarz, podobno jeden z lepszych
        speców od usg ciazy. wszystko wyjaśnia i nigdy nie spieszy sie. Dajetez wydruk
        i cd. Pozdrawiam
        • ileczka76 Re: dr Makowski 28.03.06, 10:12
          bardzo dziękuje, chyba rzeczywiscie wybiore dr Makowskiego- duzo się o nim
          naczytalam na tym forum - i same pozytywy pod jego adresemsmile
          • hankem Re: dr Makowski 28.03.06, 10:34
            też byłam u Makowskiego w zeszłym tygodniu. Naprawde lekarz emanuje spokojem i
            wszystko tłumaczy. Zapraza męża, żeby obejrzał też dzidzie. Na końcu mi się
            spytał, czy jestem zadowolona z wizyty. Oczywiście, że tak. Płytę dostajesz do
            domu i możesz oglądać. Na łuckiej jest niestety tylko 2D a 3D dr Makowski robi
            w Pruszkowie w klinice Kontenta czy jakoś tak.
            • majka995 Re: dr Makowski 28.03.06, 10:47
              Najlepszym specjalista od wad jest dr.Roszkowski i nie słuchaj sie innych że
              jest inaczej. Jest dwóch na całą Polskę, dr,Dudarewicz w Łodzi i właśnie
              dr.Roszkowski na Finlandzkiej w Warszawie. Do Roszkowskiego skierowali mnie z
              Instytutu Genetyki ponieważ miałąm dzidzię z wadami. I aby wykluczyc wady u
              kolejnej dzidzi wysałno mnie tam własnie. Mój ginekolog powiedział że nie ma
              lepszego specjalisty niz Roszkowski. Kobiwety z całej polski do niego
              przyjezdzają na konsultacje. Daj sobie spokój z Makowskim, może też jest dobry
              i sympatyczny ale napewno nie lepszy niz Roszkowski. Mówię to z doświadczenia
              bo troszkę juz przeszłam
              Podam Ci namiary na priv do niego albo wrzuć w wyszukiwarkę to ci się wyswietli
              bo gdzieś dziewczyna podawała na forum do niego namiary
              Pozdrawiam
    • mettemarit Re: usg 3D- gdzie waw? 28.03.06, 11:24
      Też polecam Ci dr Roszkowskiego. Byłam u niego na USG połówkowym, powiedział,że dzidziuś ma lekko poszerzoną miedniczkę nerkową i żeby na wszelki wypadek to sprawdzić po porodzie. Okazało się, że faktycznie tak było (dodam, że inni lekarze robiący mi USG niczego nie zauważyli). Mimo, że jest dość drogi, warto!
      • majka995 Re: usg 3D- gdzie waw? 28.03.06, 14:48
        U mnie tez wykryl poszerzone miedniczki nerkowe a zaden inny lekarz tego nie
        wykrył
    • dziewuszysko Re: usg 3D- gdzie waw? 29.03.06, 10:55
      a do ktorego tyg warto je robic? a kiedy bobas juz jest "za duzy"? w ktorym tyg je robilyscie i bylyscie
      zadowolone a kiedy nie?

pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka