kikawro 04.04.06, 18:52 czy ktos zna jakis sensowny namiar na położną, która po ludzku poprowadzi poród? czy wy też płacołyscie wczesniej czy zdałyście sie na opiekę "z dyżuru", prosze podzielcie się doswiadczeniem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukrecja111 Re: położna z Chałubińskiego??? wrocław 09.04.06, 22:59 Mam rodzic za tydzień i już sama jestem tak skołowna opiniami ze nei wiem gdzie się udać. Ostatnio na KTG w Corfamedzie połozna podała mi namiary na podobno fajną połozną z Chałubińskiego jest nią Pani Mariola Lewandowska. Odpowiedz Link Zgłoś
kikawro Re: położna z Chałubińskiego??? wrocław 09.04.06, 23:03 ja znalazłam pania Jolante Frankowska, podobno tez fajna, ale nic więcej nie wiem, w tym tygodniu spotykam się z nia na rozmowę, gdzie chodziłaś do lekarza? do kogos z Chałubińskiego? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kewra Re: położna z Chałubińskiego??? wrocław 14.04.06, 14:29 Ja z panią Jolą miałm indywidualne zajęcia u mnie w domu. Przygotowywała mnie i mojego męż do porodu. Wyjaśniła wszystko, odpowiadała na pytania. Dzięki tym spotkaniom poczuliśmy się bardziej komfortowo i pewnie. Polecam gorąco panią Jolę. Mogę również podać numer kontaktowy: 601082211. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś