malowska 20.04.06, 11:41 Czy któraś z Was miała moze robione USG w PALMIE u dr Szulc - Lewandowskiej? Prosze o jakieś info? Jaka jest i czy można dostać zdjęcie dzidziusia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mobiadek Re: USG - Łódź 20.04.06, 15:12 Nie byłam na usg w palmie (choć miałam od lekarza z palmy skierowanie), bo podobno sprzęt tam jest średniej jakości i we wczesnej ciąży (ja wybierałam się na pierwsze usg) niewiele lekarz zobaczy. Jeśli możesz sobie pozwolić na prywatną usg to polecam w Salve przy A.Struga u dr Lecha. Dobry sprzęt, dobry fachowiec... Zdjęcie oczywiście dostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka1005 Re: USG - Łódź 20.04.06, 15:19 kozarzewski równiez jest dobry i tez w diasonie. A w gamiecie, w okolicach matki Polki przyjmuje kaczmarek - super facet. Odpowiedz Link Zgłoś
doniak0 Re: USG - Łódź 20.04.06, 15:26 Dr Lewandowska -Szulc ? Jeszcze gdy nie myslałam o ciązy to chodzilam do palmy , właśnie do p.Szulc i mam niestey niezbyt dobra opinie o niej. Kiedy robiła mi USG nigdy nic nie mówiła i gdybym to ja nie zadawała pytań to chyba nigdy bym sie nie dowiedziała czy wszystko jest w porzadku !Na 100 % w Salve otrzymasz zdjecie i sprzęt w tej klinice, a sprzet w Palmie to dzień do nocy ! Pomysł o tym ! Pozdrowionka ! Odpowiedz Link Zgłoś