iwo75 21.06.06, 18:26 Dziewczyny prosze o pomoc. Pilnie poszukuje jakiegos namiaru na dobra położna ze Św. Rodziny. Moze byc na maila. Moj adres iwo75@gazeta.pl z gory dziekuje Iwona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andzia0094 Re: Położna ze Św. Rodziny - Poznań 21.06.06, 21:29 Słyszałam same dobre opinie o p.Beacie Nowickiej..jesli chcesz to podam ci namiary Odpowiedz Link Zgłoś
gosiulap Re: Położna ze Św. Rodziny - Poznań 30.06.06, 10:23 ja tez poprosze o namiary na tą polozna, z gory dzieki. meg_xl@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
assari Re: Położna ze Św. Rodziny - Poznań 30.06.06, 11:47 ja tez proszę o namiary na tą połozną w.joasia@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
sara433 Re: Położna ze Św. Rodziny-Poznań p.Kamila Manczak 25.09.06, 00:39 Dziewczyny! p. Beata tez byla przy moim porodzie, ale nie zrobila na mnie wrazenia. natomiast ze tak powiem główna polozna ktora odbierala moj porod jest PANI KAMILA MANCZAK. Polozna z serduszkiem, we wszytskim mi pomogla, zawsze mowie mojemu synkowi ze dzieki niej jest na tym swiecie. Skarb! Polozna z powolaniem, sercem, cieszy sie ze moze pomoc. Naprawde polecam. Szkoda slow... Po porodzie kiedy spotkalam ja na korytarzy kliniki poplakalam sie i wykrztusilam tylko jedyne: "Dziekuje". A ona zapytala tylko: "Wszystko w porządku z Pania i z Maluszkiem?? Bardzo sie ciesze. Byla Pani bardzo dzielna." POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
milla1 Re: Położna ze Św. Rodziny - Poznań 25.09.06, 14:48 I ja polecam Panią Beatę Nowicką-super położnaWiem z autopsji Odpowiedz Link Zgłoś